Σκληρή απ΄ότι φαίνεται η αναμέτρηση των δημοτικών εκλογών στο δήμο Μυτιλήνης , με τη διαφαινόμενη κάθοδο του κ. Φλώρου, νυν προέδρου της ΔΕΥΑΛ.
Ήδη ο νυν δήμαρχος κ. Κυτέλης , μ΄ αφορμή δημοσιεύματα του τοπικό τύπο για την πρόθεση του κ. Φλώρου να θέσει υποψηφιότητα για Δήμαρχος , πέρασε σε …φουλ επίθεση κατά του μέχρι τώρα στενού του συνεργάτη.
Αναφέρει συγκεκριμένα σε επίσημη ανακοίνωση του , ο κ. Κυτέλης:
” Ειδικά για τον κ. Φλώρο, ας μου επιτραπεί να σημειώσω ότι η ανακοίνωσή του με εκπλήσσει, δεδομένου πως ο ίδιος ουδέποτε ενημέρωσε για τις προθέσεις του την παράταξη με την οποία εξελέγη στο Δήμο και μάλιστα, όταν ρωτήθηκε προσωπικά σχετικά, πριν από λίγο διάστημα, με αφορμή διάφορες ανεπίσημες διαρροές από πλευράς του, μου απάντησε ότι «προτιμώ να πάω στο σπίτι μου παρά να βρεθώ απέναντι σου».
Προφανώς, δεν έχει νόημα να ασχοληθώ με το τι άλλαξε από αυτόν τον ισχυρισμό του μέχρι την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του. Δεν θέλω όμως και να πιστέψω ότι αυτό τροφοδοτήθηκε από την κάθετη διαφωνία που είχε με εμένα και την παράταξή μας, σχετικά με τις αυξήσεις – φωτιά που επεδίωξε να περάσει στους λογαριασμούς της Ύδρευσης, ως πρόεδρος στη ΔΕΥΑΛ. Γι αυτό άλλωστε τού εξηγήθηκε, σε όλους τους τόνους, πως δεν υπήρχε καμιά περίπτωση, ειδικά στην παρούσα οικονομική συγκυρία, όπου δοκιμάζεται η τοπική κοινωνία, να συναινέσουμε στις υπέρμετρες αυξήσεις που εισηγήθηκε ο κ. Φλώρος!
Όπως και να έχει όμως, δεδομένου πως στη Δημοκρατία μας ο καθένας είναι ελεύθερος να εκφράζει τις θέσεις και τις απόψεις του και να ζητεί αν αυτό επιδιώκει την ψήφο του εκλογικού σώματος, ευχόμαστε στον κ. Φλώρο καλή επιτυχία και τον ευχαριστούμε για τη μέχρι τώρα προσφορά του.
Οφείλουμε όμως να επισημάνουμε ότι για λόγους ηθικής τάξης, πριν ο κ. Φλώρος ανακοινώσει τις όποιες πολιτικές φιλοδοξίες του, επιβαλλόταν πρώτα να παραιτηθεί από τη θέση του προέδρου της ΔΕΥΑΛ. Ελπίζουμε έστω και τώρα, εκ των υστέρων, να κάνει αυτό που πρέπει, δίνοντας τη δυνατότητα στη ΔΕΥΑΛ, σε μια κρίσιμη οικονομική συγκυρία λόγω του δυσβάσταχτου ενεργειακού κόστους, να συνεχίσει να διοικείται μακριά από τις όποιες προεκλογικού χαρακτήρα φιλοδοξίες, σκοπιμότητες και πρακτικές”.

Προηγούμενο άρθροΝα παραμείνει και να ενταχθεί στο ΑΠΘ το Ινστιτούτο Τεχνικής Σεισμολογίας και Αντισεισμικών Κατασκευών απαιτεί η ΠΕΔ-ΚΜ
Επόμενο άρθροΑχ. Μπέος *:Οι μάσκες των δήθεν δημοκρατών έπεσαν – Οι πολίτες και η Δημοκρατία δεν ανέχονται νέες σκευωρίες