Τον Πρόεδρο του ΠΑ.ΣΟ.Κ.-Κινήματος Αλλαγής, Νίκο Ανδρουλάκη υποδέχτηκε στο γραφείο του στο Δημαρχείο, ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης.
Ακολούθησε συζήτηση του Δημάρχου Χανίων με τον Πρόεδρο του ΠΑ.ΣΟ.Κ.-ΚΙΝ.ΑΛ., παρουσία του Γενικού Γραμματέα του Δήμου, Γ. Φραγκιαδάκη, των Αντιδημάρχων, Γ. Νικηφοράκη και Μ. Καλογριδάκη, του δημοτικού συμβούλου Δ. Λειψάκη, ενώ τον κ. Ανδρουλάκη συνόδευαν ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής (Ν.Ε.) Χανίων του ΠΑ.ΣΟ.Κ.-ΚΙΝ.ΑΛ., Γ. Δήμος, μαζί με μέλη της Ν.Ε. Χανίων, της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος και των τοπικών οργανώσεων.
Ο Δήμαρχος Χανίων, καλωσόρισε τον κ. Ανδρουλάκη στα Χανιά και του ευχήθηκε κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα, αναφερόμενος στη γνωριμία τους από τα φοιτητικά χρόνια, ενώ αναφέρθηκε και στα τοπικά ζητήματα ευθύνης. Χαρακτηριστική ήταν η αναφορά του κ. Σημανδηράκη, στα κρίσιμα θέματα της αυτοδιοίκησης, θέτοντας υπόψιν του την υποστελέχωση που μαστίζει τους Δήμους, οι οποίοι έχουν να προσλάβουν μόνιμο προσωπικό από το 2008.
Μάλιστα ο κ. Σημανδηράκης ζήτησε στήριξη ώστε να αναληφθούν συγκεκριμένες πρωτοβουλίες, που θα πιέσουν για αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας της αυτοδιοίκησης και τις γενναίες μεταρρυθμίσεις, που θα αναδείξουν τον ρόλο και τη σημασία που έχει για τους πολίτες καθημερινά.
Με τη σειρά του ο Πρόεδρος του ΠΑ.ΣΟ.Κ.-ΚΙΝ.ΑΛ., ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την υποδοχή και ανέφερε στα ζητήματα που έθεσε ο Δήμαρχος, τονίζοντας ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες διασφαλίζει την ανάπτυξη και την κοινωνική δικαιοσύνη σε περιφερειακό και τοπικό επίπεδο, ενώ στη χώρα μας έχει υπονομευθεί ευθέως, όπως ανέφερε. Παράλληλα, ο κ. Ανδρουλάκης αναφέρθηκε στις αγωνίες που αντιμετωπίζουν οι πολίτες, τόσο στα θέματα της ενέργειας και του κόστους, αλλά και την ακρίβεια.
Τέλος, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι τα ζητήματα δημοκρατίας, που το τελευταίο διάστημα τίθενται, πρέπει να αντιμετωπίζονται συνολικά, για την προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων όλων των πολιτών ανεξαιρέτως.

Προηγούμενο άρθροΤο πάρκο της Ντροπής στην Καλλιθέα
Επόμενο άρθροΠΑΣΟΚ :60.000 παιδιά κινδυνεύουν να μείνουν εκτός παιδικών σταθμών – ΚΔΑΠ