Ένας δήμος που διαχειρίζεται ετησίως δεκάδες εκατομμύρια ευρώ , λαμβάνει –ετησίως πάλι- έκτακτες χρηματοδοτήσεις από το κράτος …εκατομμύρια ευρώ και δαπανά μεγάλα ποδά για άλλα απίθανα πράγματα ,δεν έχει δικαιολογία για την οικτρή κατάσταση που βρίσκονται δημόσιοι χώροι του .
Ο λόγος , για το δήμο Καλλιθέας και τη Δημοτική Αρχή Κάρναβου.
Χαρακτηριστικά είναι όσα αναφέρει σε ανάρτηση του αλλά και οι σχετικές φωτογραφίες που τη συνοδεύουν , το έγκυρο πανελλαδικό site, iefimerida.
Γράφει λοιπόν με τίτλο « Εικόνες εγκατάλειψης σε πάρκο στην Καλλιθέα -Τι καταγγέλλουν οι κάτοικοι, τι απαντά ο δήμος» :
«Πολλές αντιδράσεις έχει προκαλέσει η εικόνα εγκατάλειψης που παρουσιάζει το πάρκο που βρίσκεται στην εκκλησία της Μεταμόρφωσης, στην Καλλιθέα.
Οι κάτοικοι της περιοχής κάνουν λόγο για ένα «παρατημένο πάρκο», γεγονός που επιβεβαιώνουν και οι φωτογραφίες που φέρνει στο φως το iefimerida.
Οι δημότες της Καλλιθέας κάνουν λόγο για μια απαράδεκτη κατάσταση και αναφέρουν πως εντός του χώρου του πάρκου υπάρχει έντονη μυρωδιά από ακαθαρσίες.
Πεσμένα δέντρα και κλαδιά, ξερά φύλλα και πολλά σκουπίδια δημιουργούν μια πολύ άσχημη εικόνα, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες
Οι κάτοικοι σημειώνουν επίσης πως το συγκεκριμένο σημείο θα μπορούσε να είναι σημείο συνάντησης γι’ αυτούς και τα παιδιά τους.
Το iefimerida επικοινώνησε με τον Δήμο Καλλιθέας. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσουν μέσα στο επόμενο τρίμηνο εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης του συγκεκριμένου πάρκου».

Προηγούμενο άρθροΣτον Πειραιά καινοτόμο σύστημα για να έχουν προτεραιότητα στα φανάρια τα ασθενοφόρα.Για πρώτη φορά στην Ελλάδα
Επόμενο άρθροΣημανδηράκης σε Ανδρουλάκη: Η Αυτοδιοίκηση χρειάζεται γενναίες μεταρρυθμίσεις. Να αναδειχθεί ο ρόλος και η σημασία της