Ξεκίνησαν και συνεχίζονται οι εκδηλώσεις του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου στα πλαίσια του Καρναβαλιού 2015.
Οι μουσικές εκδηλώσεις συνεχίζονται τη Δευτέρα 9 του μηνός , στις 20.00 στο Πολιτιστικό Κέντρο “Θεόδωρος Αγγελόπουλος” στο Μοσχάτο (Κωνσταντινουπόλεως και Σολωμού), με τραγούδια της αποκριάς και μελωδίες της παλιάς Αθήνας, με τη Δέσποινα Τσολάκη και την ορχήστρα της. Στον Ταύρο αντίστοιχα, στις 19.30, στην αίθουσα 7, στα π. Δημ. Σφαγεία (Πειραιώς και Επταλόφου) οι κάτοικοι θα διασκεδάσουν με μία παράσταση Stan up comedy από τους Θανάση και Κώστα Παπαγεωργίου και τον Αλέξανδρο Τσουβέλα.
Οι εκδηλώσεις του Καρναβαλιού συνεχίζονται με καθημερινές συναυλίες και δρώμενα. Πλήρες πρόγραμμα έχει αναρτηθεί στη σελίδα του Δήμου: www.dimosmoschatou-tavrou.gr.
Οι αποκριάτικες εκδηλώσεις θα κορυφωθούν το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015 στις 17.00 το απόγευμα με τη Νυχτερινή παρέλαση από την πλατεία Αγίας Σοφίας στον Ταύρο και με τη μεγάλη παρέλαση της Κυριακής 15 Φεβρουαρίου 2015, στις 14.00 το μεσημέρι στη Λεωφόρο Μακρυγιάννη στο Μοσχάτο.
Ευθυμίου
Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε σχετικά: “Το Καρναβάλι του Δήμο μας αποτελεί έναν πολύχρονο θεσμό ευρείας αποδοχής τόσο από τους κατοίκους της πόλης μας, όσο και από τους εκατοντάδες επισκέπτες της κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεών μας. Τη φετινή χρονιά σε συνεργασία με την οργανωτική επιτροπή του Καρναβαλιού, το Πνευματικό μας κέντρο και την Κοινωφελή μας Επιχείρηση, τους εντεταλμένους συμβούλους, τους δημοτικούς και κοινοτικούς μας συμβούλους έχουμε σχεδιάσει ένα πρόγραμμα με εκδηλώσεις για όλες τις ηλικίες. Σας περιμένουμε, λοιπόν, κοντά μας με κέφι και ζωντάνια!”





