Με χρώματα, μελωδίες και χαμόγελα γέμισε ο αύλειος χώρος του Δημαρχιακού Μεγάρου Θεσσαλονίκης, στη μεγάλη γιορτή των Δημοτικών Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Θεσσαλονίκης αφιερωμένη στη μητέρα. Εκατοντάδες παιδιά και γονείς απόλαυσαν τις κατασκευές των παιδιών και τα τρυφερά τους μηνύματα για τη μητέρα.
“Έχουμε το ωραιότερο κοινό που μπορούμε να έχουμε εδώ στο Δημαρχείο”, δήλωσε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας. “Έχουμε όλα αυτά τα παιδιά που μας δείχνουν την εξαιρετική δουλειά που έκαναν όλο τον χρόνο και νιώθουμε ιδιαίτερη χαρά γιατί αυτά είναι το μέλλον. Συγχαρητήρια στα παιδιά, τους γονείς, τις γιαγιάδες, τους παππούδες και τις παιδαγωγούς που φροντίζουν καθημερινά τα παιδιά με αγάπη”, τόνισε.
“Ευχαριστούμε τους γονείς που μας εμπιστεύτηκαν και τους καλούμε να πράξουν το ίδιο και τη νέα χρονιά. Στις 10 Μαΐου ξεκινούν οι αιτήσεις και οι 15 παιδικοί σταθμοί του Δήμου Θεσσαλονίκης με εξαιρετικό προσωπικό, υποδομές, προσεγμένο φαγητό και φροντίδα θα υποδεχτούν και πάλι τα παιδιά”, δήλωσε η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Ιωάννα Κοσμοπούλου.
Οι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί του Δήμου Θεσσαλονίκης έχουν δυναμικότητα 960 παιδιών και 120 βρεφών και γίνεται προσπάθεια για την αύξηση των θέσεων βρεφών προκειμένου να μπορέσουν να εξυπηρετηθούν ακόμα περισσότερες οικογένειες.

Προηγούμενο άρθροΔράσεις της Ελευσίνας Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης τον Μάιο!
Επόμενο άρθροΕντός χρονοδιαγράμματος και με ταχείς ρυθμούς το έργο ανάπλασης στην Αγ. Πελαγία Μαλεβιζίου