Τον Δήμαρχο Τρίπολης Κωνσταντίνο Τζιούμη υποδέχθηκε στη Λότζια ο Δήμαρχος Ηρακλείου Αλέξης Καλοκαιρινός.
Οι δυο Δήμαρχοι συζήτησαν για κοινά θέματα που απασχολούν τους δυο Δήμους, όπως είναι η πρωτοποριακή κανονιστική πράξη του Δήμου Ηρακλείου για την προστασία των δρόμων και των ριζικών συστημάτων των δένδρων από τις τομές των εταιρειών, ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει και η Τρίπολη. Συζήτησαν επίσης για θεσμικά και οικονομικά ζητήματα της Αυτοδιοίκησης, καθώς και για την ανάγκη συνεργειών αλλά και συντονισμού της δράσης των Δήμων.
Στο τέλος της συνάντησης ο Αλέξης Καλοκαιρινός προσέφερε στον Κωνσταντίνο Τζιούμη ως αναμνηστικό δώρο ένα βιβλίο για την Κνωσσό .

Προηγούμενο άρθροΔεν υπέκυψε στις πιέσεις ο Ασκούνης και το αποτέλεσμα απολαμβάνουν οι συμπολίτες του
Επόμενο άρθροΈως 30 Απριλίου οι αιτήσεις στο πρόγραμμα «Κοινωνική Στέγαση» του δήμου Αθηναίων-Ζητούνται διαμερίσματα για ενοικίαση