Συνάντηση με παράγοντες των διοικήσεων των ναυταθλητικών σωματείων του Βόλου και της Νέας Ιωνίας είχε απόψε στο Δημαρχείο ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, στη διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν θέματα συνεργασίας, που όπως διαπιστώθηκε βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο, ενώ διατυπώθηκαν και προτάσεις για περαιτέρω βελτίωση.
Όπως υπογράμμισε ο κ. Μπέος η Δημοτική Αρχή παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες και ιδιαίτερα την εκτόξευση του ενεργειακού κόστους είναι αποφασισμένη να καταβάλλει κάθε προσπάθεια που απαιτείται ώστε οι πισίνες να είναι ανοιχτές και σε καλή λειτουργία προς χρήση των σωματείων, αθλητών και πολιτών.
«Δαπανούμε ως Δήμος περί το 1.250.000 ευρώ το χρόνο για λειτουργία και συντήρηση των εγκαταστάσεων αυτών, χωρίς να συνυπολογίζουμε το μισθολογικό – εργατικό κόστος και εισπράττουμε μόλις 45.000» υπογράμμισε ο Δήμαρχος για να συμπληρώσει:
« Ωστόσο είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε την προσφορά στην κοινωνία και τη νεολαία. Για όσους, λίγους, επιχειρούν με πολιτικά -κομματικά κίνητρα να εκμεταλλευτούν τις αναπόφευκτες ολιγοήμερες, σποραδικές διακοπές λειτουργίας, λόγω ζημιών και φθορών, προκαλώντας θόρυβο και αναστάτωση, τους καλώ να αφήσουν την πολιτική έξω από τον αθλητισμό. Δεν έχει καμία θέση»

Προηγούμενο άρθροΈκοψε την πίτα το Δημοτικό Συμβούλιο Αχαρνών
Επόμενο άρθροΕίπε ΟΧΙ ο Κάρναβος στην πρόταση Ασκούνη για κατάργηση του ΕΝΦΙΑ