Σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δημάρχου Βόλου, κ. Αχιλλέα Μπέου με τον πρέσβη της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Αθήνα, κ. Στ. Αυγουστίδη, ο οποίος επισκέφθηκε την πόλη, μετά από πρόσκληση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Κυπρίων Ν. Μαγνησίας.
Ο κ. Μπέος καλωσόρισε τον Πρέσβη, υπογραμμίζοντας τους ιδιαίτερους δεσμούς Ελλάδας και Κύπρου, αναφέρθηκε στη δυναμική που αναπτύσσουν οι Κύπριοι που ζουν στον Βόλο, αλλά και σε όλη τη χώρα, τόσο στον επιχειρηματικό τομέα, όσο και στον αθλητισμό, τον ενημέρωσε για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην πόλη μετά τις καταστροφικές πλημμύρες και του ζήτησε να υπάρξει ενίσχυση του τουριστικού ρεύματος από την Κύπρο προς τον Βόλο.
Ο πρέσβης, κ. Αυγουστίδης, που ήταν ενημερωμένος για τα όσα υπέφερε η τοπική κοινωνία από τις πλημμύρες και εξέφρασε το ενδιαφέρον του, συνεχάρη τον Δήμαρχος για την δουλειά που επιτελεί. «Αλλωστε ο λαός του Βόλου τον επιβράβευσε για μια τρίτη θητεία, τον συγχαίρω γι αυτό και εύχομαι τα καλύτερα για τον ίδιο κι τους πολίτες του Βόλου» υπογράμμισε ο κ. Αυγουστίδης

Προηγούμενο άρθροΣυνεχίζεται στην Πετρούπολη το πρόγραμμα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών
Επόμενο άρθρο“Ανοιχτά και θαρρετά” στο πλευρό των αγροτών, ο Κυριακίδης