Ο δήμαρχος Αρταίων,Χριστόφορος Σιαφάκας,είχε συνάντηση με τον Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Άρτας, ταξίαρχο, Βασίλη Λαγό.
Στη συνάντηση επιβεβαιώθηκε το άριστο κλίμα μεταξύ των δύο πλευρών, με αμοιβαία διάθεση να συνεχιστεί και με στόχο πάντα τη βελτίωση της αστυνομικής προστασίας και την ενίσχυση της αστικής ασφάλειας για τους πολίτες του Δήμου Αρταίων.
Θέματα που τονίστηκαν στη συζήτηση, μεταξύ άλλων, ήταν η ενίσχυση των προσπαθειών για την τήρηση των κανόνων στους πεζοδρόμους, στις διαβάσεις και στους κοινόχρηστους χώρους, καθώς και η διαχείριση της παραβατικότητας με στόχο την προαγωγή της ασφαλούς κίνησης στο αστικό περιβάλλον.
Κοινή συνισταμένη αποτέλεσε το ότι θα πρέπει, μέσω ενημέρωσης και με συνεχή ευαισθητοποίηση των πολιτών να υπενθυμίζεται ότι η ασφάλεια και η υγιείς καθημερινότητα αποτελεί προτεραιότητα.
«Με χαρά δέχτηκα στο γραφείο μου τον Ταξίαρχο, Βασίλειο Λαγό, με τον οποίο συζητήσαμε και ανταλλάξαμε απόψεις για θέματα που αφορούν στη δημόσια ασφάλεια και τη συνεργασία Δήμου και Αστυνομίας» τόνισε ο κ. Σιαφάκας. «Ως νέα Δημοτική Αρχή επιδιώκουμε την άριστη συνεργασία των δύο πλευρών προς όφελος των τοπικών κοινωνιών. Δεσμευόμαστε, στα πλαίσια των δυνατοτήτων μας, να σταθούμε αρωγοί στο έργο που επιτελούν τα σώματα ασφαλείας στην περιοχή μας, προκειμένου οι συμπολίτες μας να διαπνέονται από αίσθημα εμπιστοσύνης και ασφάλειας» συμπλήρωσε ο κ. Δήμαρχος.
Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με θετικό πνεύμα και την πεποίθηση ότι οι κοινές προσπάθειες θα συμβάλουν στη δημιουργία ενός ασφαλούς και ευχάριστου περιβάλλοντος για τους κατοίκους της πόλης.

Προηγούμενο άρθροΣτενή συνεργασία Ηρακλείου Αττικής και ΔΕΔΔΗΕ για την Πολιτική Προστασία
Επόμενο άρθροΆλλο ένα νέο έργο στο Δήμο Πλατανιά