Ο Δήμος Πλατανιά, μέσα στο πλαίσιο των λειτουργικών αναπλάσεων και παρεμβάσεων σε δημοτικούς χώρους, μετά από εκπόνηση των απαραίτητων μελετών και την επιτυχημένη απορρόφηση χρηματοδότησης αλλά και με ιδίους Πόρους, ολοκλήρωσε το προηγούμενο διάστημα και παρέδωσε ένα ακόμη έργο, το Νέο Υπαίθριο Χώρο Αναψυχής στα Καμισιανά.
Πρόκειται για τη δημιουργία ενός υπαίθριου χώρου αθλητικών δραστηριοτήτων και παιδικής χαράς σε αναξιοποίητο δημοτικό χώρο, στη θέση Ελαιουργείο της Δ.Κ. Καμισιανών του Δήμου Πλατανιά. Ο νέος αυτός χώρος αναψυχής περιλαμβάνει πιστοποιημένη παιδική χαρά, σύμφωνα με τις απαιτούμενες προδιαγραφές, καθώς και υπαίθριο χώρο γυμναστηρίου με πιστοποιημένα όργανα γυμναστικής. Εκτός από την προσθήκη κατάλληλου αστικού εξοπλισμού, περιλαμβάνει και επιτραπέζια παιγνίδια όπως Τραπέζι πινγκ-πογκ και σκάκι. Ο νέος υπαίθριος χώρος προστατεύεται με τοιχίο αντιπλημμυρικής προστασίας, καθόσον διαμορφώθηκε από την αρχή, ώστε να είναι κοινόχρηστος και ασφαλής για τον επισκέπτη και τα παιδιά.
Ο Δήμαρχος Πλατανιά κος Ιωάννης Μαλανδράκης δήλωσε ότι με την ολοκλήρωση του συγκεκριμένου έργου «…η Δημοτική Αρχή αποδεικνύει ότι συνεχίζει το έργο των λειτουργικών αναπλάσεων αλλά και παρεμβάσεων σε δημοτικούς χώρους , καθιστώντας λειτουργικούς για την Τοπική κοινωνία και στο επόμενο διάστημα ήδη έχουν δρομολογηθεί και κατασκευάζονται και νέες συνολικές αναπλάσεις…».

Προηγούμενο άρθροΠαραβατικότητα και αντικοινωνική στάθμευση στη συνάντηση Σιαφάκα με Αστυνομικό Διευθυντή Άρτας
Επόμενο άρθροΞεκινά η ανέγερση του 2ου Κλειστού Γηπέδου Άλιμο