Το πλέγμα των συμβουλευτικών δράσεων και των προγραμμάτων επιμόρφωσης που έχει αναπτύξει ο Δήμος Πλατανιά και στο πλαίσιο της συνεργασίας του με το Ινστιτούτο Εργασίας της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργαζομένων Ελλάδας (ΙΝΕ / ΓΣΕΕ), παρουσίασε ο Δήμαρχος Πλατανιά κ. Γιάννης Μαλανδράκης, σε ημερίδα που διοργάνωσε το Ινστιτούτο με τίτλο «Επαγγελματική Συμβουλευτική και Αγορά Εργασίας».
Ο κ. Ιωάννης Μαλανδράκης παρουσίασε σε “Στρογγυλή Τράπεζα” με τίτλο: “Η Επαγγελματική Συμβουλευτική και η συμβολή της στην ανάπτυξη των τοπικών κοινωνιών” τις δράσεις και τα συμβουλευτικά προγράμματα που διοργάνωσε ο Δήμος Πλατανιά μέσω του Κέντρου Κοινότητας και των άλλων δομών του Δήμου, που είχαν στόχο την ενημέρωση εργαζομένων και ανέργων πάνω σε εργασιακά, ασφαλιστικά και νομοθετικά ζητήματα, έχοντας μεγάλη απήχηση και συμμετοχή των ενδιαφερομένων.
Επίσης ο κ. Μαλανδράκης αναφέρθηκε στις παράλληλες δράσεις που υλοποίησε ο Δήμος, σε συνεργασία με φορείς και των Χανίων, σε θέματα εκπαιδευτικά, κοινωνικά και επαγγελματικά, όπως το κοινωνικό φροντιστήριο, οι Σχολές Γονέων, επιμορφωτικά σεμινάρια παιδιών και εφήβων κ.α.
Στην παραπάνω ημερίδα, που πραγματοποιήθηκε στο Γαλλικό Ινστιτούτο στην Αθήνα και είχε απολογιστικό χαρακτήρα, ο Δήμος Πλατανιά ήταν ο ένας από τους δυο Δήμους πανελλαδικά που κλήθηκε να παρουσιάσει τις δράσεις που ανέπτυξε στο πλαίσιο της συνεργασίας του με το Ινστιτούτο Εργασίας της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργαζομένων Ελλάδας, αλλά παράλληλα να παρουσιάσει και τις δράσεις συμβουλευτικής που έχει αναπτύξει.

Προηγούμενο άρθροΝέα συστήματα άρδευσης χώρων πρασίνου στο Π. Φάληρο με αξιοποίηση υπόγειων υδατικών πόρων
Επόμενο άρθροΡιζικό λίφτινγκ σε δυο γήπεδα ποδοσφαίρου στο δήμο Παπάγου – Χολαργού