Ο Δήμος Βόλου ως επικεφαλής εταίρος της ΚΣ Μαγνησίας/Σποράδων έως και την Παρασκευή 17 του μηνός πραγματοποιεί διανομή προϊόντων , καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακου και ώρες: 09:00 – 15:00 στο χώρο πλησίον του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δ/νση: Ολυμπιονίκη Αγνώντα με
Κουρουνιώτη (κτίριο Κάραγατς). τηλ. Επικ. 2421048846 & 2421353140-141
Τα είδη που διανέμει είναι: ζυμαρικά, όσπρια, λάδι, τυρί φέτα, βόειο κρέας, χοιρινό κρέας, σαμπουάν, υγρό γενικής χρήσης & μωρομάντηλα.
Ωφελούμενοι είναι οι δικαιούχοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ), που έχουν δηλώσει, ότι επιθυμούν να συμμετέχουν και στο ΤΕΒΑ και πρέπει να έχουν μαζί τους επίσημο έγγραφο πιστοποίησης ΑΜΚΑ και την Αστυνομική τους Ταυτότητα για τους ημεδαπούς ή το Διαβατήριο για τους αλλοδαπούς.
Εάν η παραλαβή δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί για σοβαρούς λόγους από τον ωφελούμενο ή μέλος της οικογένειάς του, τα προϊόντα θα μπορεί να παραλάβει τρίτο πρόσωπο προσκομίζοντας εξουσιοδότηση με το γνήσιο υπογραφής.
Τονίζεται ότι οι διανομές θα πραγματοποιηθούν τηρώντας αυστηρά τους κανονισμούς ατομικής υγιεινής και τις οδηγίες – μέτρα προστασίας της Δημόσιας Υγείας για την πρόληψη της διασποράς του COVID-19, που έχουν τεθεί από την Κείμενη Νομοθεσία.
Για το λόγο αυτό, οι ωφελούμενοι προσέρχονται στο χώρο της διανομής μόνο κατόπιν ραντεβού, που καθορίζεται από την αρμόδια υπηρεσία και ενημερώνονται μέσω sms ή τηλεφωνικής επικοινωνίας στα τηλέφωνα, που έχουν δηλώσει στο ΚΕΑ.

Προηγούμενο άρθρο3,3 εκ. ευρώ για τα Κέντρα Στήριξης γυναικών σε Ρόδο, Κω και Σύρο , από την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου
Επόμενο άρθρο« Επιταγές» τροφίμων έως και 200 ευρώ θα δώσει ο δήμος Χαλκηδόνας