Μία ξεχωριστή δράση έχει προγραμματίσει ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δ΄ Αθήνας στο πλαίσιο του 29ου Μαθητικού Φεστιβάλ του Δήμου. Πρόκειται για το θεατρικό εργαστήρι για παιδιά Ε΄ και Στ΄ Δημοτικού που θα γίνει από την Ιωάννα Μενδρινού, Σύμβουλο Εκπαίδευσης πε 60, πρωτοβάθμιας Διεύθυνσης Δ΄ Αθήνας.
Η Ιωάννα Μενδρινού είναι διδάκτωρ Θεατρολογίας με ειδίκευση στο θέατρο για ανήλικους θεατές και κάτοχος του μεταπτυχιακού διπλώματος σπουδών «Διδακτική γλώσσας – Λογοτεχνία – Θέατρο και Εκπαίδευση» του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης (Π.Τ.Δ.Ε.) του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Ε.Κ.Π.Α.). Είναι εκπαιδευτικός προσχολικής αγωγής, εκπαιδεύτρια ενηλίκων, συγγραφέας παιδικής λογοτεχνίας και θεατροπαιδαγωγός.
Τα θεατρικά εργαστήρια θα υλοποιηθούν ως εξής:
Σάββατο, 27/05/23, στο φουαγιέ του αμφιθεάτρου «Νίκος Τεμπονέρας» στον Ταύρο, στις 19.00
Κυριακή, 28/05/23, στο φουαγιέ του 2ου ορόφου του Πολιτιστικού Κέντρου «Θεόδωρος Αγγελόπουλος», στις 19.00.
Η συμμετοχή στο θεατρικό εργαστήρι είναι ελεύθερη, αλλά επειδή οι θέσεις είναι περιορισμένες, καλούνται οι γονείς που επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή για τα παιδιά τους είτε να στείλουν email στο ΜathitikoFest23@gmail.com, αναφέροντας ονοματεπώνυμο και τάξη του παιδιού, καθώς και ποιο εργαστήρι από τα δύο επιθυμούν να παρακολουθήσουν, είτε να καλέσουν στο 2132019684.
Όλο το πρόγραμμα του Μαθητικού Φεστιβάλ έχει αναρτηθεί στη σελίδα του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου.

Προηγούμενο άρθροΣτρατηγικό πλάνο με πάνω από 70 άξονες και δράσεις για την κυκλική οικονομία
Επόμενο άρθροΜαζικότατο το 2ο Παιδικό Φεστιβάλ του Δήμου Πειραιά