Στην πρώτη γραμμή της εκλογική μάχης για το δήμο Θεσσαλονίκης ξανά ο πρώην δήμαρχος της πόλης , Γιάννης Μπουτάρης. Ανήσυχος για το ότι η πρωτεύουσα του Θερμαικού ” αυτά τα τέσσερα χρόνια η Θεσσαλονίκη πήγε πολλά βήματα πίσω” , κατεβαίνει ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη δημοτική κίνηση «Θεσσαλονίκη για Ολους» του Σπύρου Πόγκα , στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης. Η ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του έγινε μέσω δελτίου Τύπου της παράταξης.
«Η συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο είναι τιμητική για τη δημοτική μας κίνηση και πρωτοπόρα για τον δημόσιο βίο. Η υποψηφιότητά του ως δημοτικός σύμβουλος εκφράζει το διαχρονικό νοιάξιμό του για την πόλη, ανεξάρτητα από τίτλους και αξιώματα. Δηλώνει την ανάγκη συστράτευσης όλων των δυνάμεων της πόλης που επιθυμούν την αλλαγή στη διοίκηση του δήμου και ονειρεύονται μια Θεσσαλονίκη δυναμική, εξωστρεφή, προοδευτική και βιώσιμη. Τον ευχαριστώ από καρδιάς», δήλωσε ο επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Σπύρος Πέγκας.
Από την πλευρά του, ο πρώην δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης υπογραμμίζει: «Μετά την ολοκλήρωση της δημαρχιακής θητείας μου στον δήμο Θεσσαλονίκης, δεν έπαψα ποτέ να ενδιαφέρομαι και να νοιάζομαι για όσα συμβαίνουν στην πόλη. Δυστυχώς αυτά τα τέσσερα χρόνια η Θεσσαλονίκη πήγε πολλά βήματα πίσω. Η συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο του Σπύρου Πέγκα αποτελεί έκφραση της ανησυχίας μου για την πορεία της πόλης. Ήμουν και θα είμαι πάντα ενεργός πολίτης. Σε αυτή τη φάση της ζωής μου η συμμετοχή μου στο δημοτικό συμβούλιο, ως απλός σύμβουλος, ικανοποιεί αυτή την έγνοια μου για την πόλη. Είμαι υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές εκλογές χωρίς καμία προσδοκία προσωπικού οφέλους ή αξιώματος».

Προηγούμενο άρθροΕ. Λιακούλη:Δίνονται περίπου 600 εκατομμύρια στην καταστολή το χρόνο, και μόνο 189 εκατομμύρια στην πρόληψη των πυρκαγιών
Επόμενο άρθρο