Μετά από υπουργούς δημάρχους , υποψηφίους βουλευτές , υποψηφίους δημάρχους και ο νέος Ειδικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής, Γρηγόρης Ζαφειρόπουλος , έσπευσε να υποβάλλει τα σέβη του , στο Μηττοπολίτη Πειραιά , κ. Σεραφείμ.
Ο κ. Ζαφειρόπουλος, επισκέφθηκε στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς στο «ΜΑΡΙΝΑΚΕΙΟΝ ΜΕΛΑΘΡΟΝ», τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πειραιώς κ.Σεραφείμ, ( άραγε ποιους άλλους Μητροπολίτες της Αττικής έχει επισκεφθεί;) παρουσία του Προέδρου του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά και Αντιπροέδρου του Γηροκομείου Πειραιώς κ.Βασίλη Κορκίδη και του Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά και μέλους της εφορείας του Ιδρύματος κ.Νίκου Πλατανησιώτη.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Μητροπόλεως, « ο Σεβασμιώτατος είχε την ευκαιρία να ενημερώσει τον Ειδικό Γραμματέα σχετικά με τις δράσεις της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς και πιο συγκεκριμένα σχετικά με την λειτουργία και την κοινωνική προσφορά του Γηροκομείου Πειραιώς, του οποίου είναι Πρόεδρος.
Πραγματοποιήθηκε μία εξαιρετικά γόνιμη συζήτηση κατά την οποία ο νέος Ειδικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής κ.Γρηγόρης Ζαφειρόπουλος είχε την ευκαιρία να πληροφορηθεί για θέματα κοινού ενδιαφέροντος, δηλώνοντας την προθυμία του να βρεθεί αρωγός στο πολύπλευρο αυτό κοινωνικό έργο, τόσο της Μητροπόλεως Πειραιώς όσο και της εύρυθμης λειτουργίας του Γηροκομείου Πειραιώς το οποίο λειτουργεί αδιαλείπτως από το 1891, υπό αντίξοες αρκετές φορές συνθήκες, όπως η πρόσφατη πανδημία, προσφέροντας στην κοινωνία του Πειραιά – και όχι μόνο – πολύτιμες υπηρεσίες στην Γ΄ και Δ΄ ηλικία.
Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε θερμά τον κ.Ζαφειρόπουλο για το ενδιαφέρον του, ενώ τόσο ο Πρόεδρος του ΕΒΕΠ κ.Βασίλης Κορκίδης όσο και ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιώς κ.Νίκος Πλατανησιώτης εξήραν το έργο του Γηροκομείου, δηλώνοντας όλοι αποφασισμένοι να βοηθήσουν το ίδρυμα ώστε να συνεχίσει την λειτουργία και την προσφορά του.
Παρόντες στην συνάντηση ήταν ο Διευθυντής του Ιδιαιτέρου Γραφείου του Σεβασμιωτάτου και του Γραφείου Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων κ.Δημήτριος Αλφιέρης και η Διευθύντρια του Γηροκομείου Πειραιώς κα Ευαγγελία Κονταξή.

Προηγούμενο άρθροΜία από τις ομορφότερες διαδρομές της Ευρώπης θα έχει σε 12 μήνες ο δήμος Αθηναίων
Επόμενο άρθροΓ. Οικονόμου: Απαραίτητη μια Νέα Αρχή για την Αγ. Παρασκευή