Με τα μελανότερα χρώματα παρουσίασε την εικόνα που εμφανίζει σε αρκετούς τομείς ο Δήμος της Αγίας Παρασκευής ο επικεφαλής της δημοτικής Παράταξης «Νέα Αρχή για την Αγ. Παρασκευή» και υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Οικονόμου, σε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης που παραχώρησε αποκλειστικά στον 94.0 και τις Δημοτικές Διαπλοκές.
Σύμφωνα με τον κ. Οικονόμου, η καθαριότητα και ο οδοφωτισμός είναι σε τραγική κατάσταση, ενώ μία σειρά από σοβαρότατα προβλήματα όπως το κυκλοφοριακό, η έλλειψη χώρων στάθμευσης, η ασφάλεια, παραμένουν άλυτα με τη δημοτική αρχή Ζορμπά να μην έχει κανέναν απολύτως σχεδιασμό.
«Αλίμονο αν μία δημοτική αρχή δεν κάνει αυτά που της αναλογούν», τόνισε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Οικονόμου, υπογραμμίζοντας παράλληλα πως η δημοτική αρχή λειτούργησε χωρίς καμία απολύτως διάθεση για συναίνεση και συνεργασία.
Σκληρή κριτική άσκησε τέλος ο κ. Οικονόμου στον τρόπο που διαχειρίζεται η Διοίκηση του δήμου τα μεγάλα έργα του νέου δημαρχείου και του κολυμβητηρίου.
Ολόκληρη η συνέντευξη του κ.Οικονόμου στο παρακάτω link:

Προηγούμενο άρθροΚαι ο νέος Ειδικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής υπέβαλε τα σέβη του , στον Μητροπολίτη Πειραιώς
Επόμενο άρθροΚανονική αποζημίωση και όχι « χαρτζιλίκι» απαιτεί για εκλογικό επίδομα η ΠΟΕ-ΟΤΑ