Την στάση που τηρεί η Δημοτική Αρχή Πελετίδη για την επέκταση της σιδηροδρομικής γραμμής , στηλίτευσε στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πατρών , ο επικεφαλής της ” ‘Ωρας Πατρών”, Γιώργος Ρώρος.
Συγκεκριμένα η παράταξη Ρώρου , επισήμανε ότι ” αυτή την περίοδο βρίσκεται σε εξέλιξη η διαβούλευση η νέας Περιβαλλοντικής Μελέτης της σιδηροδρομικής γραμμής στη περιοχή της Πάτρας, ως προς τον νέο Επιβατικό Σταθμό του τρένου στο Λιμάνι της Πάτρας ο οποίος χωροθετήθηκε στο ύψος που βρίσκονται οι εγκαταστάσεις της πρώην Χαρτοποιίας Λαδόπουλου, προς την πρώην ΑΒΕΞ.
Επιπλέον, αυτή την περίοδο βρίσκεται σε εξέλιξη ο ανταγωνιστικός διάλογος (δημοπράτηση) για το έργο της ολοκλήρωση της Νέας Διπλής Σιδηροδρομικής Γραμμής Κιάτο –Πάτρα, στο Τμήμα Ρίο – Νέος Λιμένας Πάτρας. Όπως είναι επίσης γνωστό η απόφαση της κυβέρνησης περιλαμβάνει επιφανειακή διέλευση από το Ρίο έως την Κανελλόπουλου”.
Υπενθύμισε δε ότι η διοίκηση Πελετίδη είχε ” προγραμματίσει κινητοποίηση από την Πάτρα έως και το Ρίο που αναβάλατε όπως προφασιστήκατε… λόγω καιρού”.
Ωστόσο , σημείωσε” έχουν περάσει πλέον δύο μήνες και δεν έχετε ούτε μια ανακοίνωση περί του θέματος. Θα προγραμματίσετε κάποια άμεση κινητοποίηση ή θα την προγραμματίσετε με τη νέα κυβέρνηση;” τον ρώτησε .

Προηγούμενο άρθροΑποκτά βοτανικό κήπο 77 στρ. ο δήμος Ζίτσας
Επόμενο άρθροΠεριπολίες σε 24ωρη βάση από το δήμο Θεσσαλονίκης για την προστασία του Σέιχ Σου