Σε …Σωτήρα και της πόλης της Καλλιθέας , αναδεικνύεται ο δήμαρχος του γειτονικού της δήμου , Μοσχάτου –Ταύρου , Ανδρέας Ευθυμίου .
Ο οποίος στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντός του , έχει τα μεγάλα θέματα –προβλήματα της πόλης του . Εν αντιθέσει με τον ομόλογο του στην Καλλιθέα , Δημήτρη Κάρναβου , που ενδιαφέρεται να φέρει…καρουζέλ και εν μέσω πανδημίας μάλιστα ,
Πριν 3 βδομάδες ήταν η εντονότατη αντίδραση και κινητοποίηση του , για την απαράδεκτη αιφνίδια μεθόδευση του περιφερειάρχη, Γ. Πατούλης , για το έργο του Παραλιακού Μετώπου, η οποία εξανάγκασε τη Δημοτική Αρχή Καλλιθέας , του Δημήτρη Κάρναβου , να βγει από τη νιρβάνα της , που επί μήνες βρισκόταν στο τόσο σημαντικό αυτό θέμα .
Τώρα , λίγες ημέρες αυτές , είναι πάλι εκείνος που χάρις στις δικές του ενέργειες , η Καλλιθέα θα αποκτήσει ένα ακόμη σημαντικότατο αντιπλημμυρικό έργο .
Εκείνο , της διευθέτησης του Ιλισού ποταμού, που είναι το « σύνορο» μεταξύ των δυο πόλεων και που στο παρελθόν έχει προκαλέσει ουχί λίγα προβλήματα.
Έτσι , χάρις στις προσπάθειες Ευθυμίου , εγκρίθηκε από το υπουργείο Εσωτερικών πίστωση 10.000.000€ για το έργο αυτό και εντάχθηκε στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων .