Σύσκεψη με τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη είχε,στην αίθουσα του Δημοτικού συμβουλίου Ηρακλείου ο Δήμαρχος Βασίλης Λαμπρινός.
Στη σύσκεψη συζητήθηκαν τα προβλήματα που προκάλεσε η κακοκαιρία της περασμένης εβδομάδας και κυρίως τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν για την αντιπλημμυρική θωράκιση της πόλης σε περίπτωση εκδήλωσης αντίστοιχων καιρικών φαινομένων στο μέλλον.
Όπως αποφασίστηκε, σε σύντομο χρονικό διάστημα θα ανατεθεί μια Υδραυλική Μελέτη, η οποία θα εντοπίσει τις αστοχίες που υπάρχουν και που προκάλεσαν τα πλημμυρικά φαινόμενα στις περιοχές του Καρτερού και της Αλικαρνασσού, που θα προτείνει τις ενδεδειγμένες λύσεις . Παράλληλα οι υπηρεσίες της Περιφέρειας Κρήτης σε συνεργασία με τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου, θα πραγματοποιήσουν αυτοψία στις πληγείσες περιοχές προκειμένου να γίνουν άμεσες παρεμβάσεις όπου είναι εφικτό.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Εργων Γιάννης Αναστασάκης, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΗ Γιώργος Βουρεξάκης, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών Ρένα Παπαδάκη, ο Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού Γιώργος Σισαμάκης, η Γ.Γ του Δήμου Ευγενία Στυλιανού ,ο Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Νέας Αλικαρνασσού Αντώνης Σεκέρης, καθώς και υπηρεσιακά στελέχη του Δήμου και της Περιφέρειας.

Προηγούμενο άρθροΞεπέρασαν τους 200 ,στην εθελοντική αιμοδοσία του Ιλίου
Επόμενο άρθροΑσύλληπτα τερτίπια σε βάρος της Διαφάνειας καταγγέλλει ο Κατσούλης στον Κορυδαλλό