Τι κι αν από ημέρες όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης , διαλαλούσαν στη διαπασών ότι θα έχουμε καταιγίδα το περασμένο Σάββατο…
Τι κι αν η γνωστή σ΄όλους μας ΕΜΥ ( Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία) εξέδιδε από τις προηγούμενες ημέρες σχετικές προβλέψεις και ΕΚΤΑΤΑ δελτία Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων …
Για το δήμο Νικαίας φαίνεται όλα αυτά δεν ήταν …αρκετά για να αντιληφθεί τι όφειλαν να πράξουν οι αρμόδιες υπηρεσίες τους και οι κάθε λογής «ιθύνοντες» της Διοίκησης του.
Οι φωτο που δημοσιεύουμε αδιάψευστοι μάρτυρες , όπως και η σχετική ανακοίνωση που παραθέτουμε του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας και καθηγητή της Γεωπονικής Σχολής Αθηνών , Άκη Τούντα.
Έγραψε συγκεκριμένα ο κ. Τούντας:

« Υπηρεσία Πολιτικής (Α)προστασίας και……ο Πέρα βρέχει!!!!
Την ώρα που η Υπηρεσία Πρασίνου είχε ήδη σταματήσει το κλάδεμα των δέντρων και μάλιστα λογικά σκεπτόμενη αφού υπήρχε διαρκής ενημέρωση για την επερχόμενη καταιγίδα, τα αντανακλαστικά της Αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας και του ημέτερου του Δημάρχου, Αντιδημάρχου Καθαριότητας, ….. λιάζονται και τα κλαδιά παραμένουν εδώ και 3 ημέρες χύδην στους δρόμους της Νίκαιας.
Την ώρα που Δημότες καθαρίζουν Φρεάτια και απομακρύνουν κλαδιά από τους δρόμους, ο Γ Ιωακειμίδης και οι συν αυτώ της Πολιτικής Προστασίας και της Καθαριότητας προετοιμάζονται μάλλον για το χιόνι του επόμενου μήνα ή του επόμενου χειμώνα. Αλλά ο Βρεγμένος τη βροχή δεν τη φοβάται!
Η βροχή δεν τους αγγίζει. Η Πόλη δεν τους αγγίζει.
Πόλη ανοχύρωτη από ένα Δήμαρχο του ….. πέρα βρέχει. Μόνο για εγκαίνια, φύκια και μεταξωτές κορδέλες στα εγκαίνια άλλων! Γιατί εδώ ούτε τα βασικά δεν υπάρχουν για την καθημερινότητα των Δημοτών, τα μεγάλα έργα στολίδια μακέτες Ιωακειμίδη – τα υποσχόμενα κάθε φορά για την επόμενη τετραετία – μας μάραναν.
Πολιτική ανευθυνότητα και Δυστυχώς Πολιτική (Α)προστασία. Η Πόλη δε χρειάζεται πια, απλά αλλαγή !!!! Απαιτεί Απαλλαγή! Οι εκλογές είναι κοντά…».

Προηγούμενο άρθροΚαταγγέλλει ο Τατούλης τον Νίκα και το δήμαρχο Τρυφυλλίας
Επόμενο άρθρο«Πλήρωσαν» το μεγάλο αριθμό αναρρωτικών αδειών εργαζομένων τους, οι δήμοι Βερολίνου και Κολωνίας