Συνάντηση στο Δημαρχιακό Μέγαρο Ιλίου «Βασίλειος Κουκουβίνος» με τους Δημάρχους Αγίων Αναργύρων – Καματερού, Σταύρο Τσίρμπα και Πετρούπολης, Ευάγγελο Σίμο είχε η Δήμαρχος Ιλίου, Ανδριάνα Αλεβίζου-Κουκουβίνου.
Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε μετά από σχετική πρόσκληση της Δημάρχου Ιλίου, τέθηκαν επί τάπητος ζητήματα που άπτονται και των τριών όμορων δήμων και αφορούν στην καθημερινότητα των πολιτών, όπου διαπιστώθηκε σύγκλιση απόψεων.
Ειδικότερα συζητήθηκαν πρωτοβουλίες και συνέργειες για τα Ειδικά σχολεία Ιλίου στα οποία φοιτούν μαθητές και των τριών όμορων δήμων.
Παράλληλα, διερευνήθηκε το ενδεχόμενο συνεργειών σε ζητήματα αντιπλημμυρικής θωράκισης των πόλεων, καθώς και ευρύτερα ζητήματα διαδημοτικής συγκοινωνιακής και κυκλοφοριακής σύνδεσης των όμορων αυτών δήμων.
Η συζήτηση ολοκληρώθηκε με θετικό πρόσημο και συμφωνήθηκαν πρωτοβουλίες και δράσεις τόσο για θέματα που αφορούν στο Περιβάλλον, αλλά και ζητήματα Ποιότητας Ζωής των δημοτών και των τριών δήμων.
Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Πρόεδρος ΔΣ Ιλίου κ. Δημήτρης Κουκουβίνος, η Γενική Γραμματέας του Δήμου Ιλίου κ. Αναστασία Παπάζογλου και οι Αντιδήμαρχοι Παιδείας κ. Αποστολόπουλος Δημήτρης (Ίλιον), κ. Καπνιά-Μπούνα Άννα (Άγιοι Ανάργυροι-Καματερό), κ. Τσιάκιλος Γιώργος (Πετρούπολη).

Προηγούμενο άρθροΖήτησαν επέκταση του μετρό μέχρι το πρώην της Άρσης Βαρών , στη Νίκαια
Επόμενο άρθροΦοβάται ο Πτωχός το πολιτικό κόστος για τα αιολικά και φωτοβολταικά πάρκα;