Στην παράταξη «Αθήνα Ψηλά» του Κώστα Μπακογιάννη, προσχώρησε η δημοτική παράταξη «Αθήνα και πάλι Αθήνα», επικεφαλής της οποίας είναι ο πρώην υπουργός και νυν δημοτικός σύμβουλος, Γιώργος Βουλγαράκης.
Η συναντίληψη για τα μείζονα προβλήματα της Αθήνας, τις προκλήσεις και κυρίως τις ανάγκες της πόλης υπήρξε σταθερή και εκφράστηκε εμπράκτως στο Δημοτικό Συμβούλιο, το οποίο ολοκληρώνει τον κύκλο του. Ο Γιώργος Βουλγαράκης εντάσσεται στο κεντρικό ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Αθήνα Ψηλά» και θα είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

Βουλγαράκης
Σε δήλωσή του, μετά από τη συνάντηση με τον Κώστα Μπακογιάννη, ο κ. Βουλγαράκης, τόνισε:
«Πριν από περίπου τέσσερα χρόνια μαζί με μια ομάδα φίλων και συνεργατών, ιδρύσαμε τη δημοτική παράταξη «Αθήνα και πάλι Αθήνα», με μοναδικό γνώμονα την βελτίωση της πόλης μας. Θέλω να πιστεύω ότι, τόσο εγώ προσωπικά, ως επικεφαλής της παράταξης στο δημοτικό συμβούλιο, όσο και οι διαμερισματικοί μας σύμβουλοι, συμβάλαμε θετικά και σε πολλές περιπτώσεις αποφασιστικά στην κατεύθυνση αυτή.
Είναι αλήθεια ότι όλη αυτή την περίοδο έγινε πραγματικό έργο. Έργο ορατό και μετρήσιμο. Η Αθήνα βγήκε από την απραξία ετών. Έγιναν σημαντικά βήματα σε τομείς που αφορούν στην καθημερινότητα του δημότη όπως η καθαριότητα, ο φωτισμός, τα μικρά πάρκα, το πράσινο, ο πολιτισμός, ενώ δόθηκε έμφαση σε θέματα αλληλεγγύης, αναπλάσεων και ασφαλτοστρώσεων. Δεν είναι τυχαίο ότι οι περισσότερες αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου ψηφίστηκαν ομόφωνα από όλες τις δημοτικές παρατάξεις.
Έγιναν όλα όσα έπρεπε να γίνουν; Προφανώς όχι. Μένει να γίνουν ακόμα πολλά. Υπήρξαν αστοχίες; Φυσικά. Άλλωστε αστοχίες δεν έχει μόνο αυτός που δεν κάνει τίποτα. Το ζήτημα είναι να μπορεί να τις διακρίνει, ώστε να τις διορθώνει.
Στη δημαρχία του Κώστα Μπακογιάννη το ισοζύγιο για την πόλη είναι θετικό. Είναι Δήμαρχος όλων των δημοτών που με το όραμα, την εμπειρία, τη θέληση και τον ενθουσιασμό του μπορεί να προσφέρει αυτό που έχει ανάγκη η Αθήνα.
Αυτοί ήταν και οι λόγοι που αποφασίσαμε ως «Αθήνα και πάλι Αθήνα» να συστρατευτούμε ενεργά με την δημοτική παράταξη «Αθήνα Ψηλά» του Κώστα Μπακογιάννη, με την οποία θα είμαι και προσωπικά υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος.
Σε αυτόν τον αγώνα σας καλώ να συμμετέχουμε όλοι μαζί για να κάνουμε την πόλη μας καλύτερη».

Προηγούμενο άρθροΝ.Χρυσόγελος*: Αλλαγή στρατηγικής, προτεραιοτήτων και διοίκησης στην ΑΘΗΝΑ ΤΩΡΑ με το Χάρη Δούκα
Επόμενο άρθρο