Μια από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις που έχει πραγματοποιήσει δημοτική παράταξη σε περίοδο μη προεκλογική , ήταν εκείνη (14/1) του Άκη Τούντα , στο δημαρχείο της Νίκαιας.
Οι δημότες της Νίκαιας κατέκλυσαν τη μεγάλη αίθουσα των εκδηλώσεων από πολύ νωρίς , στέλνοντας ηχηρό μήνυμα ενόψει των δημοτικών εκλογών.
Ιδιαιτέρως εντυπωσιακή σε αριθμό ήταν η παρουσία επαγγελματιών –καταστηματαρχών του ιστορικού εμπορικού κέντρου της Νίκαιας , που βιώνουν από πρώτο χέρι τη φθίνουσα πορεία της πόλης.
Είναι αξιοσημείωτο ότι στην εκδήλωση έδωσε το παρών μεγάλος αριθμός ενεργών πολιτών από διαφορετικές πολιτικές αποχρώσεις, επιβεβαίωση του ανεξάρτητου χαρακτήρα της παράταξης ,της πολυσυλλεκτικότητας του και κυρίως της δυναμικής του.

Μεταξύ άλλων ήταν από το χώρο της ΝΔ ήταν ο Δρακούλης Βρεττάκος,
Επικεφαλής Θεματικού Τομέα Εσωτερικών του κυβερνώντος κόμματος και υποψήφιος δήμαρχος Νικαίας στο παρελθόν, ο ιατρός Μιχάλης Λιβανός , υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στη Β΄Πειραιά κ.α.Επίσης ο Γενικός Γραμματέας του Σωματείου των Εργαζομένων στο δήμο, Δημήτρης Τσιχλάκης.
Από το ΠΑΣΟΚ παρέστησαν μεταξύ άλλων οι υποψήφιοι βουλευτές Χρήστος Σαλαλές, δικηγόρος , Λεωνίδας Αθανασιάδης, Σόλων Κατσίβελας , φαρμακοποιός και Δημήτρης Κατσικάρης .
Ωστόσο αίσθηση έκανε οι παρουσία δυο δημοτικών συμβούλων της αντιπολίτευσης Τζένυς Γεωργατζέλη και του Γιώργου Αγγελίνα.

Ενώ , ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε το γεγονός της παρουσίας μεγάλου αριθμού πανεπιστημιακών και επιστημόνων που υπογράμμιζαν το ήθος , τη σοβαρότητα, τις γνώσεις , την αποτελεσματικότητα και τις ικανότητες του συναδέλφου τους, οικονομολόγου , Καθηγητή στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο , Άκη Τούντα. Επίσης ο τέως περιφερειάρχης , Γιάννης Σγουρός.
Ο κ. Τούντας , επικεφαλής της δημοτικής παράταξης « Δημοκρατική Συνεργασία για τη Νίκαια» στην ομιλία του , παρουσίασε τις θέσεις και το πρόγραμμα του , για να βγει η Νίκαια από το τέλμα που βρίσκεται σήμερα. Επίσης κατήγγειλε με σφοδρότητα την τωρινή διοίκηση του δήμου .

Προηγούμενο άρθροΔυναμικό ξεκίνημα Δρούλια με μεγάλη συγκέντρωση στο Χαιδάρι
Επόμενο άρθρο