Πλήρη ανατροπή στα μέχρι τώρα standars του ΠΑΣΟΚ στη Δυτική Αθήνα όσον αφορά την κοινοβουλευτική εκπροσώπηση του , επιβεβαίωσε ότι επιφέρει η νέα και ελπιδοφόρα υποψηφιότητα του Ηρακλή Δρούλια.
Γέννημα -θρέμμα της Δυτικής Αθήνας, επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Χαιδάρι μέχρι το 2019 και με σπουδαιότατο έργο σ΄όλη τη χώρα όταν ήταν πρόεδρος στον Οργανισμό Σχολικών Κτιρίων , ο κ. Δρούλιας, αποτελεί τη νέα και ισχυρή πρόταση του ΠΑΣΟΚ στη Δυτική Αθήνας.
Στενότατος συνεργάτης , του προέδρου του ΠΑΣΟΚ ,Νίκου Ανδρουλάκη , ο κ. Δρούλιας με τη σημερινή του συγκέντρωση , απέδειξε ότι μπορεί επιπλέον να συσπειρώσει ξανά στο ΠΑΣΟΚ, πρώην μέλη και ψηφοφόρους του, που το είχαν εγκαταλείψει.
Αυτό επιβεβαιώθηκε με την παρουσία αρκετών εξ΄αυτών στη σημερινή συγκέντρωση του (15/1) στο Χαιδάρι. Όπου το παρών έδωσαν και εξέχουσες προσωπικότητες , με μακρά ιστορία και αγώνες για την περιοχή τους , όπως ο δήμαρχος Ιλίου , Νίκος Ζενέτος.

Κεντρικά συνθήματα -μηνύματα της καμπάνιας του είναι το “Μαζί για τα Δυτικά ” και η ” Δυτική Αθήνα στο προσκήνιο” υπογραμμίζοντας κατ΄αυτόν τον τρόπο τους δεσμούς και το ρόλο που θα διαδραματίσει ως βουλευτής αν εκλεγεί.
Εξάλλου είναι χαρακτηριστικό ότι σ΄αυτό – στη Δυτική Αθήνα- εστίασε και ένα μέρος της ομιλίας του , καταγγέλλοντας τόσο την κυβέρνηση της ΝΔ όσο και την προηγούμενη του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και τους περιφερειάρχες των τελευταίων ετών, Πατούλη-Δούρου, ότι έχουν και είχαν τη Δυτική Αθήνα ως ” Β’ Κατηγορίας”.
Σ΄αντίθεση μ΄άλλους , ο κ. Δρούλιας , στην ομιλία του αναφέρθηκε σχεδόν αποκλειστικά στις θέσεις και το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ ,υπογραμμίζοντας ότι το δημογραφικό , η στήριξη των νέων ανθρώπων και η ποιότητα ζωής αποτελούν προτεραιότητα.
Εξαπολύοντας σφοδρότατη επίθεση κατά ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ , ο κ. Δρούλιας έθεσε το διακύβευμα των εκλογών και ζήτησε να υπάρξει η ύψιστη δυνατή ενότητα και συσπείρωση ώστε οι κάλπες ν΄αναδείξουν το ΠΑΣΟΚ σε καταλυτικό παράγοντα των εξελίξεων στη χώρα μας,

Προηγούμενο άρθροΑναβαθμίζονται και ενοποιούνται οι κοινόχρηστοι χώροι της Βίλας Ζωγράφου
Επόμενο άρθροΕκατοντάδες στην εκδήλωση της παράταξης Τούντα στη Νίκαια έστειλαν μήνυμα ήττας του Ιωακειμίδη