Πολύ κάτω από τις προσδοκίες -που από μόνοι τους βέβαια- είχαν καλλιεργήσει , φαίνεται ότι είναι η εκλογική απήχηση του δεξιού ” πουλέν” από την παράταξη Ιωακειμίδη ,για τις δημοτικές εκλογές.
Η αρχική ” βεβαιότητα” ότι θα ήταν ο αδιαμφισβήτητος νικητής των εκλογών του Οκτωβρίου και ” διάδοχος” στο δημαρχιακό θώκο του νυν αρχηγού , Γιώργου Ιωακειμίδη, τις τελευταίες βδομάδες , έχει δώσει τη θέση της , σε …δεύτερες σκέψεις και αμφιβολίες.
Δυο δημοσκοπήσεις ( η μια από την Opinion) , σύμφωνα με πληροφορίες, που διενεργήθηκαν από δυο άλλους υποψήφιους δημάρχους , τον φέρουν , σύμφωνα πάντα μ΄αυτά που διαρρέονται , να προηγείται με βραχεία κεφαλή από το δεύτερο και εντός του περιθωρίου στατιστικού σφάλματος.
Αποτελέσματα που “πάγωσαν” τους πρόωρους πανηγυρισμούς κάποιων για την κάθοδο του συγκεκριμένου προσώπου .
Οδήγησαν μάλιστα , σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες αυτές , ορισμένους να εκφράσουν τις συστάσεις τους για το αν μπορεί να νικήσει.
Η δημοσκόπηση μάλιστα της ” Opinion” δίνει στον υποψήφιο δήμαρχο που την παρήγγειλε αξιοζήλευτο ποσοστό και ” δεύτερο” με το ” καλημέρα”.

Προηγούμενο άρθροΑπαγόρευσε τις κηδείες στις …αργίες, ο δήμαρχος Θερμαικού
Επόμενο άρθρο« Χαζοχαρούμενη» είναι η Οικονομική σας Υπηρεσία κ. Λαμπρινέ; Τελικά «φραγκάτος» ή στο χείλος της χρεοκοπίας είναι ο δήμος Ηρακλείου; Ποιος παραπλανά;