Ολοκληρώθηκε ο νέος χώρος αναψυχής στην Κοινότητα Μάλεμε, προσβάσιμος για άτομα “ΑμεΑ”, με τη δημιουργία νέας παιδικής χαράς και υπαίθριου γυμναστηρίου»
Ο Δήμος Πλατανιά μετά από εκπόνηση των απαραίτητων μελετών και την επιτυχημένη απορρόφηση χρηματοδότησης αλλά και με ιδίους Πόρους, ολοκλήρωσε και παρέδωσε ένα ακόμη έργο, το Νέο Πάρκο στο Μάλεμε.
Πρόκειται για έναν νέο χώρο αναψυχής ο οποίος περιλαμβάνει πιστοποιημένη παιδική χαρά, σύμφωνα με τις απαιτούμενες προδιαγραφές, για τους μικρούς δημότες και επισκέπτες καθώς και υπαίθριο χώρο γυμναστηρίου με πιστοποιημένα όργανα γυμναστικής. Εκτός από την προσθήκη κατάλληλου αστικού εξοπλισμού, το Πάρκο έχει αναπλαστεί πλήρως, ώστε να είναι προσβάσιμο και για τα άτομα με κινητικές δυσκολίες (ΑμέΑ).
Ο Δήμαρχος Πλατανιά κ. Μαλανδράκης δήλωσε ότι με την ολοκλήρωση του συγκεκριμένου έργου «…μέσα στην καρδιά του Μάλεμε, σε έναν οικισμό που εξυπηρετεί και τις γύρω περιοχές, υπάρχει αυτή τη στιγμή ένας δημοτικός χώρος, πλήρως αναπλασμένος, προσβάσιμος και λειτουργικός καθ’ όλη την διάρκεια του έτους, ο οποίος θα αποτελέσει κέντρο της κοινωνικής ζωής μικρών και μεγάλων κατοίκων και επισκεπτών»
Με την ολοκλήρωση του νέου έργου για έναν ακόμα χώρο αναψυχής, η Δημοτική Αρχή αποδεικνύει ότι συνεχίζει το έργο των αναπλάσεων στο πλαίσιο στοχευμένων παρεμβάσεων σε δημοτικούς χώρους, έχοντας ήδη δημιουργήσει είκοσι δυο (22) νέες παιδικές χαρές στο Δήμο Πλατανιά, ενώ προχωρούν και νέες μεγάλες αναπλάσεις και σε άλλες περιοχές του Δήμου Πλατανιά

Προηγούμενο άρθροΗ μικρή χερσόνησος της Γλυφάδας γίνεται επίγειος παράδεισος!
Επόμενο άρθροΗμερίδα «#JobDay Αφετηρία – Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου