Την Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής,κυρία Καβαλλάρη, επισκέφθηκαν οι Δήμαρχοι Παλλήνης, Χρήστος Αηδόνης και Κρωπίας Δημήτρης Κιούσης, που
Συνοδευόταν από την Αντιδήμαρχο Παραγωγής Δημοσίας Υγείας , Χριστίνα Ροϊνά.
Στις δύο συσκέψεις συζητήθηκαν εκτενώς θέματα του άμεσου ενδιαφέροντος και των δύο πλευρών, έτσι ώστε να αναπτυχθούν αποτελεσματικοί δίαυλοι συνεννόησης και εύρυθμης συνεργασίας. Στο πλαίσιο αυτό, η θεματολογία εστιάστηκε κυρίως στα ζητήματα προτεραιότητας που αφορούν σε έργα υποδομών, όπως τα αντιπλημμυρικά και τα έργα αποχέτευσης ομβρίων, τις ενέργειες στον τομέα πολιτικής προστασίας, αλλά και έργα όπως τα οδικά. Η Αντιπεριφερειάρχης ενημερώθηκε από τους Δημάρχους και για προτάσεις που στοχεύουν στην βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών και για τις οποίες θα υπάρξουν περισσότερες συζητήσεις στο εγγύς μέλλον.
Με αυτές τις δύο πρώτες συναντήσεις της κας Καβαλλάρη με τους Δημάρχους Παλλήνης και Κρωπίας, ξεκινά ο ευρύτερος κύκλος συναντήσεων ο οποίος θα ολοκληρωθεί με τις συναντήσεις της και με τους 13 Δημάρχους της Ανατολικής Αττικής, σηματοδοτώντας έτσι την έναρξη της νέας διοικητικής περιόδου, διαδικασία που εντάσσεται στο ευρύτερο στρατηγικό πλαίσιο που έχει τεθεί από τον Περιφερειάρχη Αττικής κ. Νίκο Χαρδαλιά για στενή συνεργασία μεταξύ του Α’ και του Β’ βαθμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Προηγούμενο άρθροΗμερίδα «#JobDay Αφετηρία – Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου
Επόμενο άρθροΔεκάδες χιλιάδες αναγνώστες στις Βιβλιοθήκες του Δήμου Χανίων