Καταπέλτης, για την στάση που τήρησε τα προηγούμενα χρόνια , ο νυν αντιδήμαρχος Κορυδαλλού , Γιώργος Δημόπουλος, ως επικεφαλής τότε παράταξης της αντιπολίτευσης , σ΄ότι αφορά το έργο της κατασκευής του ΜΕΤΡΟ , ο Δημοτικός Σύμβουλος , Ηλίας Κοσμίδης , στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου .
Ο κ. Κοσμίδης , τον κατηγόρησε εμμέσως πλην σαφώς ότι η στάση και η θέση του , στο θέμα αυτό , ήταν αντίθετη με το συμφέρον της πόλης. Και πως η επιλογή που έκανε η τότε διοίκηση Κασιμάτη , ήταν η μια , ρεαλιστική και σωστή θέση , που υπήρχε , για να ξεκινήσει το ΜΕΤΡΟ να λειτουργεί στον Κορυδαλλό.
Ενώ όλοι λοιπόν περίμεναν από τον «λαλίστατο» πάντα κ. Δημόπουλο να υπερασπιστεί τα όσα έλεγε και έκανε τότε στο θέμα αυτό , όχι μόνο αντικρούοντας τεκμηριωμένα αυτή τη βαρύτατη κατηγορία αλλά και να την αναστρέψει σε βάρος των κατηγόρων του ο κ. Δημόπουλος ,έκανε σαν να μην … « άκουσε», όσα ειπώθηκαν σε βάρος του.

Τα οποία , όπως προείπαμε , δεν ήταν και λίγα: Αν σας ακούγαμε τότε κ. Δημόπουλε , ο Κορυδαλλός ακόμη και σήμερα , 2 χρόνια μετά τη λειτουργία του , δεν θα είχε ΜΕΤΡΟ. Και θα περιμέναμε να ξεκινήσει ,όταν θα ολοκληρωνόταν και η κατασκευή του στον Πειραιά, του είπε ο κ. Κοσμίδης ,που τότε ήταν Δημοτικός Σύμβουλος της διοίκησης Κασιμάτη.
Ο κ. Κοσμίδης ,υπενθύμισε ότι ο κ. Δημόπουλος είχε «λυσσαλέα» αντιταχθεί στη λύση του «σπασίματος» στα δυο του έργου , που προώθησε η τότε κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Και συγκεκριμένα ολοκλήρωση των έργων και παράδοση σε πρώτη φάση της επέκτασης της Γραμμής μέχρι τη Νίκαια και σε δεύτερη φάση έως τον Πειραιά.
Και να σκεφθεί κανείς όλη αυτή τη σχετική συζήτηση τα προκάλεσε ο ίδιος ο κ. Δημόπουλος εξαιτίας του προσφιλούς του « σπορ» , της …καταγγελίας της περιόδου διοίκησης Κασιμάτη.
Ας πρόσεχε!

Προηγούμενο άρθροΔημιουργικό «Καλοκαίρι στην πόλη» τους ,για μαθητές δημοτικού Νίκαιας-Ρέντη
Επόμενο άρθροΕπανασυστήνεται το ΑΤ Καματερού. « Μαραθώνια» συνάντηση Χρυσοχοίδη-Τσίρμπα