Σε νέο χώρο, στεγάζεται πλέον και λειτουργεί το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Χανίων.
Ο Δήμαρχος Χανίων σε δηλώσεις εξέφρασε τη μεγάλη του ικανοποίηση για τον «χώρο αλληλεγγύης και προσφοράς», όπως χαρακτήρισε το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, καθώς, όπως γνωστοποίησε, θα καλύπτονται αποτελεσματικότερα οι ανάγκες συνανθρώπων μας, 500 οικογενειών και 1200 ωφελουμένων, με τη συνδρομή της Ε.Ε. και κυρίως του Δήμου Χανίων.

«Καταβλήθηκε υπερπροσπάθεια από πλευράς των εργαζομένων μας, της Κοινωνικής Υπηρεσίας και της Τεχνικής Υπηρεσίας, καθώς καταφέραμε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να ξεπεράσουμε γραφειοκρατικές δυσκολίες αλλά και τις δυσκολίες, που υπάρχουν στο να εντοπιστεί ένας κατάλληλος χώρος, που να προσφέρει χρήσιμες υπηρεσίες στους πολίτες», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Σημανδηράκης, ευχόμενος να συνεχιστεί η παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου. «Αλλά κάθε χρόνο να τις παρέχουμε σε λιγότερο κόσμο, που σημαίνει ότι οι ανάγκες θα είναι μικρότερες και αυτό θα δείχνει ότι συνολικά η κοινωνία μας πορεύεται σε έναν καλύτερο δρόμο», κατέληξε στην τοποθέτησή του.

Προηγούμενο άρθροΚαταγγέλλουν τον Κωνσταντάτο για την παραχώρηση του Δημοτικού Αναψυκτηρίου δίπλα στο υπό ανέγερση Καζίνο του “Ελληνικού”
Επόμενο άρθροΗ μικρή χερσόνησος της Γλυφάδας γίνεται επίγειος παράδεισος!