grAFAKOS_newstajpg«Νέο φιάσκο» υπέστησαν ο Δήμαρχος Πεντέλης , Δημήτρης Στεργίου και η παράταξή του στο δημοτικό συμβούλιο με αφορμή την έκθεση του διαχειριστικού ελέγχου της ΚΕΚΑ, τονίζει ο τέως Δήμαρχος και επικεφαλής του Συνδυασμού «Η Πεντέλη στο Ύψος της», Μανώλης Γραφάκος.

Όπως αναφέρει , σ΄ανακοίνωσή του , « η φράση του κ. Στεργίου προς τον Ορκωτό Ελεγκτή που ο ίδιος όρισε για το διαχειριστικό έλεγχο της ΚΕΚΑ, “είσαι απαράδεκτος”, αποδεικνύει το μέγεθος του φιάσκο που υπέστη η παράταξή του στο Δημοτικό Συμβούλιο. Προφανώς ο ελεγκτής “είναι απαράδεκτος” γιατί δεν έκανε τα χατίρια του κ. Στεργίου».

Στο Δημοτικό Συμβούλιο που συζητήθηκε η παραλαβή της έκθεσης ελέγχου της ΚΕΚΑ, ο κ. Στεργίου και η παρεούλα του,η παράταξη του κ. Γραφάκου καταγγέλλει ότι «  πήγαν να στήσουν λαϊκό δικαστήριο, φώναξαν κόσμο, αλλά υπέστησαν ένα ακόμα φιάσκο».

Όπως , προσθέτει , και « πριν από μερικούς μήνες ( που) πήγαν με τον ίδιο τρόπο να κατηγορήσουν την προηγούμενη διοίκηση του Δήμου Νέας Πεντέλης με αφορμή τον έλεγχο της εταιρίας ΔΗΚΕΝΕΠ, αλλά τότε έπαθαν το πρώτο φιάσκο».

«Εμείς, όπως και στην υπόθεση της ΔΗΚΕΝΕΠ, έτσι και στην υπόθεση της ΚΕΚΑ, δεν συμμετείχαμε στο Δημοτικό Συμβούλιο, το οποίο με ευθύνη της σημερινής διοίκησης απαξιώνεται και δεν ασχολείται με τα θέματα που απασχολούν τους δημότες» υπογραμμίζει και δηλώνει : « Εμείς δεν θα ακολουθήσουμε τον κ. Στεργίου στο δρόμο αυτό. Θα τον αφήσουμε να βουλιάζει στο βούρκο της λασπολογίας του έναντι των πολιτών του αντιπάλων, να αναδεικνύεται καθημερνά η ανικανότητά του και σταδιακά να μετατρέπεται σε ρετάλι της τοπικής αυτοδιοίκησης».

Αντίθετα , τονίζει «  με νέους συμπολίτες μας που μαζί με τα παλαιά μας στελέχη θέλουν να προσφέρουν στα κοινά της πόλης, θα συνεχίσουμε να ασχολούμαστε με τα σοβαρά ζητήματα του Δήμου μας (φωτοβολταϊκά στο Πεντελικό, κοιμητήριο Μελισσίων, διασφάλιση ελεύθερων χώρων και παραρεμάτιων περιοχών κ.α.) που ο κ. Στεργίου έχει παρατήσει λόγω της δραστηριοποίησής του στο επίπεδο της λασπολογίας, ενώ σταδιακά μαζί με την τοπική κοινωνία διαμορφώνουμε το πρόγραμμά μας, ώστε αυτό να απαντά στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σήμερα οι συμπολίτες μας».

Προηγούμενο άρθροΤα οφειλόμενα από το ΕΟΠΠΥ «γονάτισαν» το νοσοκομείο της Αίγινας
Επόμενο άρθρο150 αθλητές στην 3η ημερίδα Στίβου του Δήμου Αμαρουσίου και του Γ.Σ.Α.