Κέντρο_Πεντέλης Έντονη είναι η ανησυχία των κατοίκων στο Δήμο Πεντέλης από την έξαρση της εγκληματικότητας και τις βίαιες ληστείες σε σπίτια που έχουν γίνει καθημερινό φαινόμενο.

Αυτό τονίζει , σ΄ερώτησή του , προς τον υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ , Βασίλης Οικονόμου , στον οποίο επισημαίνει τις επιστολές που του έχει αποστείλει επανειλημμένα , ο Δήμαρχος της πόλης, προκειμένου να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να στελεχωθεί κατάλληλα το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα  ούτως ώστε να είναι εφικτή η λειτουργία 24ωρης περιπολίας στη Δημοτική Κοινότητα Πεντέλης.

« Είναι σαφές, σημειώνει στην ερώτησή του , ο κ. Οικονόμου ,  ότι όταν οι εγκληματίες εντοπίζουν μια περιοχή η οποία δεν αστυνομεύεται αποτελεσματικά κατά τις νυκτερινές ώρες λόγω έλλειψης αστυνομικού προσωπικού και φροντίζουν ανενόχλητοι να προβούν σε ληστείες και βιαιοπραγίες».

Ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ καλεί τον υπουργό να ενημερώσει άμεσα τη Βουλή σε ποιες ενέργειες και με ποιο χρονοδιάγραμμα θα ενισχύσει με στελέχη το Αστυνομικό Τμήμα Πεντέλης ώστε να είναι εφικτή η λειτουργία 24ωρου περιπόλου στην περιοχή. Επίσης να ενεργοποιηθεί σύστημα σύλληψης των εγκληματιών που λυμαίνονται την περιοχή ανενόχλητοι για περισσότερο από τέσσερις μήνες αλλά και και ποιος ευθύνεται για την μη ανάληψη κατάλληλης και αποτελεσματικής δράσης στην Δημοτική Κοινότητα Πεντέλης παρά τις εναγώνιες εκκλήσεις των κατοίκων και των δημοτικών αρχών της Πεντέλης από τα τέλη Οκτωβρίου του 2012.

Προηγούμενο άρθροΕμφύλιος στην παράταξη Καζάκου από το « δακτυλίδι» στον Αγγελόπουλο
Επόμενο άρθροΜε επιτυχία το 3ο Πανελλήνιο Συμπόσιο Επικούρειας Φιλοσοφίας στην Παλλήνη