d.s. zografou-kazakosΣκληρή απάντηση προς τον προσφάτως ανεξαρτητοποιηθέντα δημοτικό της σύμβουλο Ζωγράφου Διονύση Δαβουρλή εξέδωσε η δημοτική παράταξη ΔΑΔΑ με επικεφαλής τον Γιάννη Καζάκο.

Η παράταξη Καζάκου αφήνει σαφή υπονοούμενα ότι η κίνηση του κ. Δαβουρλή έχει να κάνει με την μη υπόδειξή του ως υποψηφίου δημάρχου από τη Γενική Συνέλευση της παράταξης, όπου αναδείχτηκε ο «Πειραιώτης» Παναγιώτης Αγγελόπουλος…!

«Ο κ. Δαβουρλής δήλωσε στο Δημοτικό Συμβούλιο ότι αποχωρεί από τη ΔΑΔΑ και μένει ανεξάρτητος. Είπε ότι αυτό το κάνει διότι η ΔΑΔΑ δεν συμβαδίζει με τις Αρχές που είχε αυτός αποδεχθεί. Δεν μας είπε, όμως, ποιες αρχές είχε αποδεχθεί και ποιες παραβιάστηκαν, ώστε να θέσει εαυτόν εκτός αυτής» , τονίζει , σ΄ανακοίνωσή της η παράταξη Καζάκου.

Και αμφισβητώντας ευθέως τους λόγους που επικαλείται ο κ. Δαβουρλής , αναφέρει: « Ελπίζουμε να μην απεχώρησε διότι δεν υποδείχτηκε ως υποψήφιος Δήμαρχος από την Γενική Συνέλευση της ΔΑΔΑ. Ούτε διότι δεν αποδέχτηκε η Γ.Σ της ΔΑΔΑ την πρότασή του να αναμείνουμε την υπόδειξη υποψηφίου του Κόμματος (Ν.Δ.) και μετά να προβούμε στην υπόδειξη υποψηφίου Δημάρχου. Διότι στην Ανεξάρτητη και Ακηδεμόνευτη Τοπική Αυτοδιοίκηση, (την οποίαν ΟΛΟΙ, ακόμη και τα πολιτικά κόμματα, υποστηρίζουν), τέτοιες προτάσεις υποδηλούν πολιτική αφέλεια ή πολιτική ιδιοτέλεια», σημειώνεται στην ανακοίνωση , η οποία  καταλήγει με την υπογράμμιση ότι « η ΔΑΔΑ παραμένει σταθερή και αμετακίνητη στις Αρχές που έχει χαράξει και υπηρετεί από την ίδρυσή της το 1986».

 

Προηγούμενο άρθροΟ εκδημοκρατισμός του Δημοτικού Συμβουλίου. Άρθρο του Γαβριήλ Αραμπατζή
Επόμενο άρθροΜέτρα αλλά και ευθύνες για την αύξηση των διαρρήξεων στην Πεντέλη ζητεί ο Οικονόμου