IMG_1971-1

Πολλαπλό μήνυμα απέστειλε ο Δήμαρχος Πειραιά ,Βασίλης Μιχαλολιάκος, υποδεχόμενος στο Δημαρχείο  Πειραιά, μετανάστες που πολιτογραφήθηκαν ως Δημότες Πειραιά. Ο κ. Μιχαλολιάκος.

Σε δηλώσεις του τόνισε μεταξύ άλλων, «σας καλωσορίζουμε πλέον ως πολίτες του Πειραιά. Μιας πόλης που δημιουργήθηκε στη νεότερη ιστορία της κυρίως από την εσωτερική μετανάστευση».

Υπογράμμισε , «στον ελληνικό πολιτισμό η λέξη ρατσισμός δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο του και αυτό το μήνυμα οφείλει να το εκπέμπει η Πολιτεία σεβόμενη όσους συγκεντρώνουν τις νόμιμες προϋποθέσεις και προαπαιτούμενα. Παράλληλα πετύχαμε στον Πειραιά να μην υπάρχουν θλιβερά φαινόμενα και διαμεσολαβητές που κάλυπταν περιστατικά  ανομίας για να πλουτίζουν οι ίδιοι».

«Σε τέτοιες συμπεριφορές θα είμαι αμείλικτος» , τόνισε, μ΄έμφαση.

Τέλος, κάλεσε όσους Πειραιώτες έφυγαν από την πόλη να επιστρέψουν, « για να στηρίξουν τις προσπάθειές μας για έναν νέο Πειραιά. Στην κοινή αυτή προσπάθεια και οι οικονομικοί μετανάστες μπορούν να συνεισφέρουν με τη δική τους κουλτούρα και δυναμική».

Προηγούμενο άρθροΞεκίνησε από τώρα τον προεκλογικό αγώνα ο Φειδοπιάστης στα Μελίσσια με μαζική εκδήλωση της παράταξής του
Επόμενο άρθροΑκόμα να δημιουργήσει τοπικό Συμβούλιο Ένταξης Μεταναστών, ο Δήμος Καλλιθέας