Ο Περιφερειάρχης Αττικής, Αντιπρόεδρος της Επιτροπής των Περιφερειών (Ε.τ.Π) και Επικεφαλής της Ελληνικής Αντιπροσωπείας, Γιάννης Σγουρός, πραγματοποιεί τριήμερη επίσκεψη στις Βρυξέλλες,  για να συμμετάσχει στις εργασίες της 98ης Συνόδου της Ολομέλειας της Επιτροπής .

Στο πλαίσιο της 141ης Συνεδρίασης του Προεδρείου της Επιτροπής των Περιφερειών, που πραγματοποιήθηκε χθες, είχε επαφές με τον Πρόεδρο της Επιτροπής των Περιφερειών, κ. Ramon Luis Varcarcel, και τον Διευθυντή του Γραφείου του, κ. Jesus Carmona, καθώς και την κ. Viviane Reding, Επίτροπο Αρμόδια για τη δικαιοσύνη, τα ανθρώπινα δικαιώματα και την Ιθαγένεια.

Κατά τη διάρκεια των επαφών δόθηκε έμφαση στην οικονομική πολιτική, καθώς επίσης και στην προώθηση θεμάτων της Ελληνικής Αντιπροσωπείας στην Επιτροπή των Περιφερειών.

Νωρίτερα, ο κ. Σγουρός συμμετείχε στη Συνεδρίαση του Προεδρείου της Σοσιαλιστικής Ομάδας της Επιτροπής των Περιφερειών, όπου πρότεινε να τεθεί κριτήριο αξιολόγησης των συμμετεχόντων ανάλογα με την αποδοτικότητα και την αποτελεσματικότητά τους.

Ο Αντιπρόεδρος και επικεφαλής της Ελληνικής Αντιπροσωπείας στις Βρυξέλλες, Γιάννης Σγουρός, συμμετέχει στις εργασίες της 98ης Συνόδου Ολομέλειας της Επιτροπής των Περιφερειών, οι οποίες ολοκληρώνονται αύριο .