178813Χιλιάδες πολίτες βρέθηκαν στην περιοχή του Καράβολα και σε όλο το Δυτικό παραλιακό μέτωπο του Ηρακλείου που πλημμύρησε με χρώματα και αρώματα από τα 10.000 φυτά και άνθη που τους πρόσφερε δωρεάν ο Δήμος Ηρακλείου για την υποδοχή της άνοιξης.
Ο Δήμαρχος ,  Γιάννης Κουράκης μαζί με αντιδημάρχους βρέθηκαν κοντά στους δημότες σε αυτή την εκδήλωση που σημείωσε μεγάλη επιτυχία, συνομίλησαν μαζί τους και υποσχέθηκαν ότι θα διοργανωθεί ξανά μια ξεχωριστή γιορτή για την ημέρα του περιβάλλοντος.
Μικροί και μεγάλοι που βρέθηκαν στην περιοχή, η οποία θύμιζε ένα τεράστιο ανθοκήπιο, απόλαυσαν τον ήλιο, έκαναν τον περίπατο τους και δέχτηκαν με ενθουσιασμό και ευχαρίστηση τις βιολέτες, το θυμάρι, τις καλεντούλες και τα άλλα αρωματικά φυτά και άνθη.
Ο κ. Κουράκης ευχαρίστησε τους χορηγούς που πρόσφεραν τα φυτά και τα λουλούδια και ευχήθηκε η νέα εποχή που ξεκίνησε να φέρει ελπίδα, αισιοδοξία, αγάπη και αλληλεγγύη.

Προηγούμενο άρθροΠολύ μεγάλη η συμμετοχή στο πρόγραμμα ‘Γνωρίζω & Σέβομαι την πόλη μου’ του Δήμου Χανίων
Επόμενο άρθροΠρομηθεύεται Μετεωρολογικούς Σταθμούς η Περιφέρεια Ηπείρου