phoca_thumb_l_ign_4428a-site

Με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για την Κεφαλονιά που “πληγώθηκε” από τον πρόσφατο σεισμό, ο δημοτικός συνδυασμός ΟΡΑΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ και προσωπικά ο επικεφαλής και υποψήφιος Δήμαρχος Χαϊδαρίου κ. Ηρακλής Δρούλιας, ανέλαβαν την πρωτοβουλία να διοργανώσουν τον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ των ομάδων των παλαιμάχων του  Α.Ο. ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ και του  ΘΡΙΑΜΒΟΥ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ.

Ο αγώνας διεξήχθη στο Κλειστό γήπεδο ΟΑΚΑ στο Μαρούσι, λίγες ώρες πριν το σημαντικό αγώνα ΑLL STAR GREECE – ALL STAR EUROPE.

Ο Ηρακλής Δρούλιας με την ιδιότητα του επικεφαλής του Οργανισμού Σχολικών Κτιρίων επισκέφτηκε την Κεφαλονιά μια ημέρα μετά το σεισμό και είδε από κοντά τις καταστροφικές συνέπειες που προκάλεσε στο νησί, γεγονός που διαμόρφωσε και την απόφασή του για αυτή την πρωτοβουλία αλληλεγγύης.

Σε σχετική του δήλωση ο υποψήφιος Δήμαρχος Χαϊδαρίου υπογράμμισε:

«Για την επούλωση των πληγών στην Κεφαλονιά, εκτός των θεσμικών δράσεων και πρωτοβουλιών, απαιτούνται και συντονισμένες ενέργειες κοινωνικής αλληλεγγύης. Χρειάζεται να ενεργοποιηθούν όλα τα κοινωνικά αντανακλαστικά με σκοπό να στηρίξουμε αυτό το όμορφο νησί και τους κατοίκους του. Το ΟΡΑΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ανέλαβε αυτή την πρωτοβουλία στην οποία ανταποκρίθηκαν οι παλαίμαχοι των δύο ποδοσφαιρικών ομάδων της πόλης μας. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους που έλαβαν μέρος σε αυτόν τον ξεχωριστό αγώνα και εγώ προσωπικά τους ευχαριστώ για την ανταπόκρισή τους στο κάλεσμά μας. Εμείς θα συνεχίσουμε να παίρνουμε παρόμοιες πρωτοβουλίες, όταν και όπου χρειάζονται.»

 

Προηγούμενο άρθροΣε μαύρο χάλι τα οχήματα της δημοτικής συγκοινωνίας του Πειραιά ;
Επόμενο άρθροΑπό το 2012 δεν έχουν γίνει εξετάσεις πιστοποίησης για τους αποφοίτους των ΙΕΚ!!!