therinos kinimat melina merkouri hlioupoli

Ξεκίνησε χθες η λειτουργία  και γι’ αυτό το καλοκαίρι  του Δημοτικού θερινού κινηματογράφου Ηλιούπολης , «Μελίνα Μερκούρη», με υψηλής ποιότητας επιλεγμένες ταινίες τόσο από αυτές που προβλήθηκαν κατά τη χειμερινή σεζόν όσο και πρώτης προβολής, και  με ιδιαίτερα προσιτό εισιτήριο για όλους.

Χθες τιμήθηκε ο  δημότης Ηλιούπολης ,Γιάννης Σακαρίδης, σκηνοθέτης με σημαντική προσφορά στην τέχνη του κινηματογράφου και προβλήθηκε η ταινία του «WildDuck».

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα προβολών κατά τη διάρκεια όλου του καλοκαιριού θα συνδυάζει, όπως κάθε χρόνο, την ποιότητα με την ψυχαγωγία για όλη την οικογένεια και για όλες τις προτιμήσεις.

Ειδικότερα το πρόγραμμα θα έχει ως εξής:

Κάθε Δευτέρα & Τρίτη, θα προβάλλονται ταινίες για τα παιδιά και για όλη την οικογένεια (στην Α΄ προβολή).

Την Τετάρτη την επιλογή των ταινιών θα κάνει η Κινηματογραφική Λέσχη Ηλιούπολης.

Για την Πέμπτη και την Παρασκευή έχουν επιλεγεί βραβευμένες ταινίες από τον διεθνή ανεξάρτητο κινηματογράφο.

Τέλος το Σάββατο, την Κυριακή, καθώς και στη Β’ προβολή της Δευτέρας και της Τρίτης, θα προβάλλονται οι ταινίες που σημείωσαν εμπορική επιτυχία κατά τη διάρκεια της χειμερινής σαιζόν, πάντα με ποιοτικά καλλιτεχνικά κριτήρια αλλά και πολυαναμενόμενες παραγωγές α’ προβολής.

Το πρόγραμμα προβολών του Δημοτικού Κινηματογράφου θα ολοκληρωθεί με την προβολή της παιδικής ταινίας «Rio 2», από τη Δευτέρα 15 έως την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου, με ελεύθερη είσοδο για μικρούς και μεγάλους.

Γνωρίζοντας τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι δημότες του , ο Δήμος Ηλιούπολης , φρόντισε και για  φέτος να είναι  ιδιαίτερα χαμηλές οιτιμές των εισιτηρίων, ούτως ώστε όλοι να μπορέσουν να απολαύσουν τις προβολές του Δημοτικού μας Κινηματογράφου.

Συγκεκριμένα, θα ισχύσουν: 5 € γενική είσοδος και 3 € για παιδιά και νέους έως 18 ετών,  άτομα  άνω των 60 ετών (προσκομίζεται αστυνομική ταυτότητα),  πολύτεκνους  (προσκομίζεται κάρτα  πολυτεκνίας), φοιτητές- σπουδαστές ΑΕΙ, ΤΕΙ, ΙΕΚ και         άλλων σχολών εσωτερικού και εξωτερικού (προσκομίζεται φοιτητική ταυτότητα), άνεργους (προσκομίζεται κάρτα ανεργίας), στρατιώτες (προσκομίζεται  στρατιωτική   ταυτότητα) και κατόχους πράσινης κάρτας κοινωνικής συμπαράστασης Δήμου Ηλιούπολης.

Για άτομα με  αναπηρία άνω των 67% (προσκομίζεται κάρτα ή πιστοποιητικό Α.Μ.Ε.Α.) και κατόχους κόκκινης κάρτας κοινωνικής συμπαράστασης Δήμου Ηλιούπολης η είσοδος θα είναι δωρεάν.

Προηγούμενο άρθροΚαλύτερη αστυνόμευση ζήτησε ο Σκουλάκης
Επόμενο άρθρο« Μιλούν» για έντεχνη μουσική στην Ηλιούπολη