Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Χαιδάρι υποδέχθηκε πρόσφυγες μαθητές από τη δομή φιλοξενίας στο Σκαραμαγκά, σε σχολεία του Δήμου του .

Τους νέους μαθητές στο 3ο και 4ο Δημοτικά και 4ο Γυμνάσιο, υποδέχθηκαν, οι δάσκαλοι και καθηγητές τους, γονείς μαθητών του σχολείου, οι Σύλλογοι Γονέων κάθε σχολείου και φυσικά, οι νέοι τους φίλοι, οι συμμαθητές τους.

Σε κάθε σχολείο στήθηκε μια γιορτή υποδοχής, με πρωταγωνιστές τους μαθητές των σχολείων οι οποίοι γέμισαν τις αίθουσες με νότες χαράς και αισιοδοξίας δίνοντας το πιο ελπιδοφόρο καλωσόρισμα στους νέους τους φίλους.

Σε όλες τις εκδηλώσεις παρευρέθηκε η Δημοτική Αρχή του Δήμου μας με επικεφαλής το Δήμαρχο Μιχάλη Σελέκο ο οποίος, στο σύντομο χαιρετισμό του καλωσόρισε θερμά τους νέους μαθητές, ευχήθηκε καλή δύναμη και καλή αρχή στο διδακτικό προσωπικό, τόνισε ότι ο Δήμος Χαϊδαρίου θα κάνει το καθήκον του και για αυτά τα παιδιά με το ζήλο και την προσπάθεια που κάνει για όλους τους μαθητές του σχολείου. Βεβαίως, υπογράμμισε, αναφερόμενος στα παιδιά, ότι πρέπει να καταβάλουν κάθε προσπάθεια ώστε να μάθουν, να αποκτήσουν γνώσεις, γιατί η γνώση είναι πηγή δύναμης για τον άνθρωπο και αποτελεί εφόδιο ζωής.

Έπειτα, από κάθε εκδήλωση πραγματοποιήθηκε ξενάγηση των προσφύγων μαθητών από τους δασκάλους τους στο νέο τους σχολείο.

Προηγούμενο άρθροΧάρις στο δήμο Μυκόνου συνεχίζει το ΚΕΠ Υγείας ενώ Πολάκης -Ξανθός αδιαφορούν
Επόμενο άρθροΤα έσοδα ενός αγώνα έδωσε η ΑΕΚ για τους μαθητές της Μάνδρας