Άμεση ήταν η κινητοποίηση των νέων αντιδημάρχων και του εργατοτεχνικού προσωπικού του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, για την εκτέλεση των απαραίτητων εργασιών για την εύρυθμη λειτουργία των σχολικών μονάδων του Δήμου για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.
Μέσα σε μικρό χρονικό Διάστημα από την ανάληψη των νέων της καθηκόντων, η νέα Δημοτική Αρχή με την καθοδήγηση του Δημάρχου Τάσου Μαυρίδη και τις συντονισμένες προσπάθειες των Αντιδημάρχων προχώρησαν στην άμεση εκτέλεση των εργασιών που έχουν ζητηθεί από τις διευθύνσεις των σχολείων.
Πρωταρχικό μέλημα της Νέας δημοτικής Αρχής είναι, όπως διαβεβαιώνει σ΄ανακοίνωσή της , ν’ αναλάβει ακόμη περισσότερες πρωτοβουλίες σε συνεχή και αγαστή συνεργασία με το εκπαιδευτικό προσωπικό όλων των βαθμίδων, με τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων αλλά και τις μαθητικές κοινότητες, ώστε να είναι αρωγός σε μια προσπάθεια συνεχούς αναβάθμισης των σχολικών υποδομών, την ενίσχυση του εκπαιδευτικού έργου, την καθιέρωση δημιουργικών δράσεων και την άμεση επίλυση μικρών αλλά και μεγάλων προβλημάτων.





