Σε απόλυτη ταύτιση με την κυβέρνηση κινείται η εναπομείνασα δημοτική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ  στο Βύρωνα , που διοικεί το δήμο .

Εδώ και πολλές τετραετίες ο δήμος Βύρωνα είχε να διοικηθεί από μια τόσο κομματικά υποταγμένη Δημοτική Αρχή , όπως αυτή του σημερινού δημάρχου Γρηγόρη Κατωπόδη.

Λαθροεπιβαίνοντας , όπως αποδεικνύεται με τα πεπραγμένα της , στο άρμα  του τάχα « αντιμνημονιακού μετώπο», πέτυχε, συγκυριακά ,  να εκλεγεί Δημοτική Αρχή .

Αποκορύφωση της ασπόλυτης κυβερνητικής της ταύτισης αποτελεί , η μη ψήφιση στο Δημοτικό Συμβούλιο από τους εναπομείναντες δημοτικούς της συμβούλους ψηφίσματος κατά του ξεπουλήματος από την κυβέρνηση Τσίπρα-Καμένου , του συνόλου σχεδόν της δημόσιας περιουσίας ( χιλιάδων ακινήτων , εκτάσεων κ.α ) στο Υπερταμείο.

Στο όργανο αυτό που τόσο προσωπικά ο κ. Κατωπόδης προεκλογικά το ΄14 όσο και ο αρχηγός του Αλ. Τσίπρας , πριν το  ΄15 κατάγγελναν με δριμύτητα ,με το δεύτερο μάλιστα να ψεύδεται ότι θα το «καταργήσει».

Προηγούμενο άρθροΑνοικτός Καφές στην Κηφισιά: Ιστορίες Επιχειρηματικής Επιτυχίας
Επόμενο άρθροΣημαντικά οδικά έργα σ’  εξέλιξη στη Μεσσηνία