proti poly

Για  εξαπάτηση των πολιτών  της περιοχής Αεροδρομίου και αθέτηση των προηγούμενων προεκλογικών του υποσχέσεων , κατηγορεί  το Δήμαρχο Ελευσίνας , ο επικεφαλής της παράταξης « Ελευσίνα- Μαγούλα Πρώτη Πόλη» και υποψήφιος Δήμαρχος , Βασίλης Τόλης .
Αναφέρει συγκεκριμένα: «  Στις 06-11-2013 – αφού προηγήθηκαν και κάποιες επισκέψεις  – μοιράστηκε σε όλους σας μια ανακοίνωση με την υπογραφή του Δημάρχου κ Τσουκαλά ,         στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρει : « Τα όσα έγιναν αλλά και τα έργα που έχουν δρομολογηθεί , για την περιοχή σας , επιβεβαιώνουν την συνέπεια και την αξιοπιστία της Δημοτικής Αρχής ».
Αν αυτό δεν είναι ένα μεγάλο ψέμα και δεν προσβάλλει τη νοημοσύνη όλων σας , αλήθεια πως μπορεί να χαρακτηριστεί ;
Αφού απαξίωσαν και εγκατέλειψαν την περιοχή σας για τρεις τετραετίες , αφού υποτίμησαν και υποβάθμισαν την περιουσία σας και δεν σεβάστηκαν την απαίτησή σας να έχετε ίδια μεταχείριση και τα ίσα δικαιώματα με τους άλλους κατοίκους της Πόλης μας , έρχεται ο κ Τσουκαλάς , χωρίς ντροπή , λίγους μήνες πριν τις Δημοτικές Εκλογές να ωραιοποιήσει την κατάσταση που βιώνεται καθημερινά.
Η μνήμη του επί εννιά χρόνια αντιδημάρχου και τα τελευταία δύο χρόνια δημάρχου , είναι ασθενής , γι αυτό και θα σας θυμίσουμε κάποιες από τις πολλές προεκλογικές υποσχέσεις και δεσμεύσεις του συνδυασμού του τα προηγούμενα χρόνια.
Στις εκλογές του 2002 σας υποσχέθηκαν ότι η περιοχή σας σε μια τετραετία θα γίνει αγνώριστη.
Το 2006 δεσμεύτηκαν πως θα ασχοληθούν αμέσως με τα προβλήματα της περιοχής σας και θα δοθούν γρήγορες λύσεις.
Το δε 2010 σας είπαν πως θα γίνει ολοκληρωμένη παρέμβαση στην περιοχή του Αεροδρομίου , που αναγνώριζαν πραγματικά ότι είναι κάπως παραμελημένη.
Μάλιστα σε επίσκεψη τον Μάρτη του 2011 σας είπαν ότι υπάρχουν διαθέσιμα στο ταμείο του Δήμου 3 εκατομμύρια ευρώ. Στην περιοχή σας όμως για το 2013 έχει γίνει ημιτελές έργο αποχέτευσης όμβριων αξίας 267.000 € και θα δοθούν και 15.000 € για αποζημιώσεις. Το 2014 θα δοθούν 80.000 € για αποζημιώσεις , όπως γραφεί στην ανακοίνωση του ο κ Τσουκαλάς.
Αλήθεια , κύριε Τσουκαλά , τα υπόλοιπα 2.638.000 € που λέγατε ότι ανήκουν στην περιοχή που είναι ;;;
Αναγνωρίζουμε στον κ Δήμαρχο ότι υλοποίησε την απόφαση που και εμείς ψηφίσαμε στο Δημοτικό Συμβούλιο να κατασκευαστεί το δίκτυο των όμβριων , έργο όμως το οποίο , έχει πολλές κακοτεχνίες , δεν έλυσε όλα τα προβλήματα , χρειάζεται βελτιώσεις και να γίνει η επέκταση σε όλη την περιοχή.
Γράφει στην ανακοίνωση του ο κ Τσουκαλάς πως ολοκληρώθηκε η πράξη εφαρμογής και έτσι   ΘΑ ανοιχτούν δρόμοι
       ΘΑ βελτιωθεί η εικόνα της περιοχής
       ΘΑ διευκολυνθεί η ζωή των κατοίκων
       ΘΑ ολοκληρωθεί η διαδικασία για τα πέντε οικοδομικά τετράγωνα που είχαν αφαιρεθεί
       ΘΑ πιέσουν για την ένταξη στο ΕΣΠΑ
       ΘΑ κατασκευαστεί το έργο της αποχέτευσης.
Η αλήθεια , που σκόπιμα κρύβει ο κ Τσουκαλάς , είναι μια : για να ενταχθεί μια περιοχή στο πρόγραμμα αποχέτευσης πρέπει πρώτα να γίνει πλήρης  υλοποίηση της πράξης  εφαρμογής.
Γνωρίζετε πολύ καλά το μέγεθος της κοροϊδίας των δώδεκα χρόνων και πως με ημίμετρα , μισές αλήθειες και τα πολλά ΘΑ δε μπορεί ο κ Τσουκαλάς και η ομάδα του να εξαπατήσει ξανά και να πείσει τους κατοίκους του Αεροδρομίου.
Φίλες και Φίλοι , Μας γνωρίζετε και σας γνωρίζουμε χρόνια.
Μπορούμε και σας κοιτάμε στα μάτια , λέγοντας σας , την αλήθεια και μόνο την αλήθεια.
Απέναντι στις πολλές υποσχέσεις του κ Τσουκαλά , εμείς , δεσμευόμαστε για ένα και μόνο : για την ολοκληρωμένη παρέμβαση στην ευρύτερη περιοχή του Αεροδρομίου ( Λεύκες Παπαδέδε , Οικισμός Ποντίων και Άνω Αεροδρόμιο ).

Προηγούμενο άρθροΣυνεχίζονται τα έργα οδοποιίας στη Γλυφάδα
Επόμενο άρθροΦ. Αλεξόπουλος: Ο Ρόλος και ο Θεσμός του Βουλευτή θα πρέπει να ενισχυθεί και όχι να συρρικνωθεί