D.S. Irakleio II

Μέσα σε ιδιαίτερα συναινετικό κλίμα πραγματοποιήθηκαν στο Δήμο Ηρακλείου Αττικής οι δημαιρεσίες.

Η πρόταση του Δημάρχου Ηρακλείου Αττικής Παντελή Βλασσόπουλου, για ανανέωση της εμπιστοσύνης του σώματος στο πρόσωπο του Γιώργου Φαρμάκη στη θέση του Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου επιβραβεύτηκε με 22 ψήφους υπέρ σε σύνολο 31 ψηφισάντων. Απόντες από τη συνεδρίαση ήταν οι δημοτικοί σύμβουλοι Ηλίας Μοσχονάς λόγω ασθένειας και Δημήτρης Τσεκούρας λόγω του ότι βρισκόταν εκτός Αθηνών.

Στη θέση της Αντιπροέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου μετά από πρόταση της μείζονος αντιπολίτευσης «Ηράκλειο Η Πόλη Μας» ψηφίστηκε η δημοτική σύμβουλος Μαίρη Ζούνη με 25 ψήφους. Γραμματέας του σώματος ορίστηκε η δημοτική σύμβουλος με την παράταξη «Ηράκλειο Ανθρώπινη Πόλη» Μαριάννα Ζούρου που έλαβε 21 ψήφους.

Στην Οικονομική Επιτροπή ψηφίστηκαν αλφαβητικά Μαρία Γαλακτοπούλου Σπετσιώτη, Πασχάλης Γονατάς, Γιάννης Κεσκινίδης, Παρασκευή Κράλλη, Βαρβάρα Τζιατζιά, Κυριάκος Κουτρούλης, Μαριάννα Ζούρου και Γιάννης Γκίκας. Αναπληρωματικά μέλη ψηφίστηκαν οι Χρήστος Καρράς, Βιργινία Μακρυωνίτου Κωνστνατίνος Μήνας, Κωνσταντίνος Κοκκινίδης και Ειρήνη Κατσινοπούλου. Στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής ψηφίστηκαν οι Δέσποινα Ασμακλή, Βιργινία Μακρυωνίτου, Ηλίας Μπάρμπας, Γρηγόρης Παπαδάτος, Επαμεινώνδας Σπυρόπουλος, Γιώργος Λυκούρας και Ειρήνη Κατσινοπούλου. Αναπληρωματικά μέλη ψηφίστηκαν οι Χρήστος Καρράς, Γιάννης Κεσκινίδης, Ιωάννα Χαρώνη, Δημήτρης Τσεκούρας και Γιώργος Παπαδημητρίου.

 

 

Προηγούμενο άρθροΓιατί δεν παρεμβαίνουν εισαγγελέας και κρατικές αρχές για την παράνομη «χωματερή» Λυκόβρυση και τις φωτιές που μπαίνουν;
Επόμενο άρθροΚαταδίκασε τις ρατσιστικές επιθέσεις το Δημοτικό Συμβούλιο Ελληνικού- Αργυρούπολης