Στο Κέντρο Υγείας Κερατσινίου πραγματοποίησε περιοδεία η βουλευτής του ΚΚΕ, Διαμάντω Μανωλάκου, όπου συνομίλησε με το προσωπικό του Κέντρου. Η Διαμάντω Μανωλάκου μετά την περιοδεία δήλωσε:
«Το Κέντρο Υγείας Κερατσινίου το εγκαινίασε ο πρωθυπουργός τον Ιούλιο του 2021, ως πολυδύναμο, με όλες τις ειδικότητες, 24ωρης λειτουργίας, για τις ανάγκες των δημοτών στο Κερατσίνι, τη Δραπετσώνα και το Πέραμα, ώστε να αποσυμφορηθούν τα νοσοκομεία του Πειραιά, Κρατικό και Τζάνειο.
Τελικά κορόιδεψε για άλλη μια φορά, όπως και σε τόσα άλλα που αφορούν τις λαϊκές ανάγκες. Λειτουργεί από τις 8 το πρωί ως τις 9 το βράδυ και μόνο από Δευτέρα ως Παρασκευή, είναι υποστελεχωμένο, με λίγους μόνιμους και πολλούς μετακινούμενους γιατρούς.
Οι ανάγκες των δημοτών στην Πρωτοβάθμια υγεία παραμένουν ανεκπλήρωτες και τα νοσοκομεία του Πειραιά δεν μπορούν να τις ικανοποιήσουν εξαιτίας των μεγάλων ελλείψεων, που έχουν και αυτά σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.
Καλούμε να είναι κριτήριο ψήφου και απάντηση, η υποβάθμιση της δημόσιας υγείας. Να ενισχυθούν αυτοί που με αγώνες παλεύουν για την εξασφάλιση της δημόσιας υγείας για όλο το λαό, ισχυροποιώντας το ΚΚΕ».

Προηγούμενο άρθροΤελειώνει ο χειμώνας και η Περιφέρεια Αττική ακόμη …καθαρίζει ρέματα
Επόμενο άρθροΡιζικά αντίθετος ο δήμος Πειραιά στη μεταφορά στην …Αγ. Βαρβάρα , του Παιδοψυχιατρικού Τμήματος του «Τζανείου»