Οι άμεσες πρωτοβουλίες για την ενίσχυση του συγκοινωνιακού έργου του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ) βρέθηκαν στο επίκεντρο της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Οργανισμού, υπό τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστο Σταϊκούρα.
«Τις επόμενες εβδομάδες θα προσπαθήσουμε να ενισχύσουμε το συγκοινωνιακό έργο του ΟΑΣΘ, αυξάνοντας τον αριθμό των λεωφορείων στους δρόμους της Θεσσαλονίκης», δήλωσε ο Χρήστος Σταϊκούρας.
Ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών υπενθύμισε ότι ο Οργανισμός βρίσκεται σε καθεστώς ειδικής εκκαθάρισης από το 2017, σημειώνοντας ότι προβλέπεται να ληφθούν σχετικές αποφάσεις έως το τέλος του έτους.
«Στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών δεν κρύβουμε τα προβλήματα κάτω από το χαλί ούτε τα μεταθέτουμε στο μέλλον. Στόχος μας είναι να βρίσκουμε λύσεις, πάντοτε, με γνώμονα τη βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη», τόνισε χαρακτηριστικά.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν, επίσης, η Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδια για τις Μεταφορές, Χριστίνα Αλεξοπούλου, ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδιος για τις Υποδομές, Νίκος Ταχιάος, ο Γενικός Γραμματέας Μεταφορών, Γιάννης Ξιφαράς, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΑΣΘ, Κωνσταντίνος Ταγγίρης, ο Πρόεδρος του ΟΣΕΘ, Ιωάννης Καλογερούδης, ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΣΕΘ, Ιωάννης Τόσκας, ο Πρόεδρος του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης, Στέφανος Τσόλης και ο Πρόεδρος του Σωματείου των Εργαζομένων του ΟΑΣΘ, Ιωάννης Δήμκας.

Προηγούμενο άρθροΘα συνδεθεί και αεροπορικά με την αιγυπτιακή πόλη Σαρμ Ελ Σέιχ το Ηράκλειο
Επόμενο άρθροΞεκίνησαν τα έργα της “Αστικής Αναζωογόνησης Βορείου Τμήματος Αλεξανδρούπολης και επέκταση του δικτύου ποδηλατοδρόμων”