Σαν «βόμβα» έχει σκάσει στο δήμο Νικαίας , η πληροφορία ότι στις δημοτικές εκλογές του 2023 , θα διεκδικήσει το δημαρχιακό θώκο της πόλης , η Κατερίνα Λογοθέτη.
Η Κατερίνα Λογοθέτη , είναι η κόρη του πρώην δημάρχου Στέλιου Λογοθέτη , ο οποίος στα 12 χρόνια ( 1978-1990) που διοίκησε την πόλη , άφησε ισχυρό το αποτύπωμα του , σ΄έργα κλπ.
Η κυρία Λογοθέτη , σήμερα είναι Περιφερειακή Σύμβουλος , εκλεγμένη με την παράταξη της Ρένας Δούρου (ΣΥΡΙΖΑ) και είχε έρθει πρώτη σε ψήφους , ανάμεσα στους άλλους συνυποψηφίους της , στην περιοχή .
Επίσης διετέλεσε τα προηγούμενα χρόνια Δημοτική Σύμβουλος Νικαίας , εκλεγμένη Δημοτική Σύμβουλος , με την παράταξη του κ. Παπαδόπουλου .
Είναι παραπάνω από βέβαιον ότι αν τελικά είναι υποψήφια , θα έχει την αμέριστη στήριξη του σημερινού κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Εξέλιξη πολύ δυσοίωνη για τον νυν δήμαρχο Γιώργο Ιωακειμίδη , που μέχρι τώρα το είχε στο « τσεπάκι» του .
Η άποψη της κυρίας Λογοθέτη , το όνομα του πατέρα της οποίας χαίρει ακόμη κτιμήσεως μετά από τόσα χρόνια στην πόλη , για τον κ. Ιωακειμίδη και τη Δημοτική Αρχή του , είναι πολύ …συγκεκριμένη και …κατασταλαγμένη.
Γι αυτό και δεν θα είναι καθόλου « αναίμακτη» η συγκεκριμένη εκλογική αναμέτρηση , όπως ήταν οι άλλες μέχρι τώρα , για τον νυν δήμαρχο.
ΑΝ τελικά βεβαίως- βεβαίως , μετά απ΄αυτή την εξέλιξη , επιδιώξει να διεκδικήσει και άλλη τετραετία .
Στην περίπτωση όμως που κατέλθει , το δίλημμα θα είναι ασφυκτικό για τους σημερινούς αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους της παράταξης του , που είναι στελέχη ή πολιτικά πρόσκεινται στο ΣΥΡΙΖΑ.
Και οι οποίοι θα κληθούν να αποφασίσουν σχετικά νωρίς και όχι την τελευταία στιγμή, αν θα παραμείνουν στη σημερινή παράταξη «tutti frutti” του κ. Ιωακειμίδη ή θα επιλέξουν να συμπλεύσουν με την υποψήφια που θα έχει και την στήριξη του κόμματος τους.