Σε περιοχές της Θεσσαλονίκης περιόδευσε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, Γιάννης Κουράκης, έχοντας μάλιστα την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολίτες και φορείς, ενώ παράλληλα είχε μια εποικοδομητική συζήτηση, σε εγκάρδιο κλίμα, με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Στέλιο Αγγελούδη, με τον οποίο συνδέονται με βαθιά φιλία ετών.
Ο κ. Κουράκης έτυχε ιδιαίτερα θερμής υποδοχής από τον κόσμο που συνάντησε στην περιοδεία του, αφουγκραζόμενος τα προβλήματα που του εξέθεσαν οι πολίτες και έστειλε το δικό του μήνυμα για την κάλπη της Κυριακής 9ης Ιουνίου για «απόφαση αλλαγής με ψήφο στο ΠΑΣΟΚ».
Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ εξέφρασε τη χαρά του μετά το πέρας της συνάντησής του με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, λέγοντας-μεταξύ άλλων- πως «για χρόνια δώσαμε κοινούς αγώνες με τον Στέλιο Αγγελούδη και όταν εκλέχτηκε Δήμαρχος Θεσσαλονίκης αισθάνθηκα χαρά και ικανοποίηση, γιατί και ο ίδιος το αξίζει και με το παραπάνω αλλά και η Θεσσαλονίκη δικαιούται τον καλύτερο στο τιμόνι της».
«Μας συνδέει μια βαθιά φιλία και αλληλοεκτίμηση εδώ και πάρα πολλά χρόνια», έσπευσε να συμπληρώσει ο Γιάννης Κουράκης, προτού αναφέρει πως «συζητήσαμε όλα τα θέματα που αφορούν στην Θεσσαλονίκη στο εθνικό και ευρωπαϊκό πλαίσιο. Του υπογράμμισα ότι βασική μου έγνοια σε περίπτωση που ο λαός με τιμήσει με την ψήφο του και εκλεγώ, θα είναι να είμαι δίπλα σε κάθε Δήμο της χώρας για να προωθούμε μαζί στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο τις διεκδικήσεις της Τοπικής μας Αυτοδιοίκησης».
«Ευχαριστώ τον Στέλιο Αγγελούδη για την εγκάρδια υποδοχή, την φιλοξενία και τις θερμότατες ευχές του για καλή επιτυχία στις 9 Ιουνίου!», ανέφερε, τέλος, ο Γιάννης Κουράκης.

Προηγούμενο άρθροΈδειξε η παράταξη Μαραγκάκη πόσο τρέμει τον δημοκρατικό διάλογο και την αλήθεια
Επόμενο άρθροΚαι έργα ΣΔΙΤ ζήτησε η νέα δήμαρχος Ιλίου από τον Παπαθανάση