Τρεις μήνες συμπληρώνει η Δημοτική Αρχή Ασκούνη , στην Καλλιθέα και αποδεικνύεται απόλυτα συνεπής ως προς προς τις προεκλογικές της δεσμεύσεις.
Αν και η απελθούσα διοίκηση Κάρναβου της “κληροδότησε” δεκάδες προβλήματα ,η νέα Δημοτική Αρχή από την πρώτη μέρα σήκωσε “μανίκια” και ξεκίνησε τη δρομολόγηση λύσεων . Όπως για το περίφημο -μεγάλο υπόγειο γκαράζ 473 θέσεων , στην οδό Δημητρακοπούλου, το οποίο παραμένει κλειστό για …περισσότερα από 10 χρόνια.
Ήδη ο κ. Ασκούνης επισκέφθηκε το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών , όπου είχε σύσκεψη για το θέμα αυτό με τους αρμόδιους παράγοντες.Και το αποτέλεσμα ήταν ιδιαίτερο θετικό για την Καλλιθέα.
Τα στελέχη του υπουργείου , δεσμεύτηκαν ότι θα προβούν σε όλες τις δέουσες ενέργειες για την κατά το δυνατόν ταχύτερη παράδοση του έργου.
Και για να μη νομίζει κανείς ότι πρόκειται για μια ακόμη ανέξοδη ” δέσμευση” , ενημερώνουμε ότι ήδη έστειλαν «ειδική διαταγή» στον ανάδοχο για την άμεση αποκατάσταση των φθορών που έχει υποστεί το έργο, εξαιτίας των λεηλασιών που έλαβαν χώρα κατά το παρελθόν, αλλά και λόγω της μακροχρόνιας εγκατάλειψής του.
Τώρα γιατί αυτό δεν έγινε επί των ημερών του προηγούμενου δημάρχου, κ. Κάρναβου , ο οποίος μάλιστα είχε άριστες σχέσεις με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου και συνολικότερα με την κυβέρνηση , ως στέλεχος της ΝΔ , μόνο εκείνος μπορεί να το απαντήσει.

Προηγούμενο άρθροΑγγ.Παλαιοδήμος*: Πυροβολώντας τα πόδια μας. Αποχώρηση του Δήμου Πεντέλης από τον ΣΠΑΠ
Επόμενο άρθροΔεν δεσμεύθηκεη Κεραμέως σε κανένα από τα αιτήματα της ΠΟΕ-ΟΤΑ