Home Παραδημοτικά Ξέρει η κυβέρνηση τι συμβαίνει όταν ο Ασκούνης ” παίρνει τ΄όπλο” του

Ξέρει η κυβέρνηση τι συμβαίνει όταν ο Ασκούνης ” παίρνει τ΄όπλο” του


Αν δεν πρέπει η κυβέρνηση ν΄ ανοίξει μέτωπο ( στην Αυτοδιοίκηση) με κάποιον , σίγουρα αυτός είναι ο δήμαρχος Καλλιθέας , Κώστας Ασκούνης.
Η μεγάλη διαδρομή του ως αυτοδιοικητικός ( Δήμαρχος, πρόεδρος ΚΕΔΕ) φέρει πολλά “γαλόνια” συγκρούσεων και κινητοποιήσεων με τις κυβερνήσεις , που μάλιστα πάντα είχαν θετική κατάληξη για την πόλη της Καλλιθέας.Όπως ο Ιλισός , ο πρώην ιππόδρομος κ,α
Γι αυτό , πρέπει να λάβει πολύ σοβαρά το τελεσίγραφο του κ. Ασκούνη, ότι θα αποτελέσει casus belli , αν συνεχίσει να εμμείνει στο διαγωνισμό εκμίσθωσης για 40 έτη και μετατροπής της σε συναυλιακό χώρο της πλατείας Νερού, η οποία σήμερα εντάσσεται στις λειτουργίες της πόλης και αποτελεί χώρο ζωτικής σημασίας για την ποιότητα ζωής των πολιτών.
Η πλατεία Νερού είναι ένας από τους τελευταίους ελεύθερους χώρους και αποτελεί διέξοδο των κατοίκων της Καλλιθέας, και όχι μόνο, προς τη θάλασσα και χώρο εκτόνωσης των πολιτών ενός εξαιρετικά πυκνοκατοικημένου Δήμου. Ο χώρος έχει όλες τις προδιαγραφές πλατείας, καθώς είναι ένας ανοικτός χώρος, ιδανικός για στιγμές χαλάρωσης και ψυχαγωγίας και ήδη υπάρχει δεντροφύτευση.

Exit mobile version