Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη ο 6ος Πλαστήριος Δρόμος, ο οποίος ήταν μια πραγματική γιορτή του αθλητισμού και η Καρδίτσα βρέθηκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Εκατοντάδες δρομείς από όλη την Ελλάδα, παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες της προηγούμενης μέρας δεν πτοήθηκαν και πήραν μέρος, με τον καιρό να αλλάζει και να είναι σύμμαχος στην προσπάθειά τους.
Η χαρά των μικρών παιδιών ήταν απερίγραπτη, τα χαμόγελα ζωγραφισμένα στα πρόσωπά τους και η συμμετοχή τους που ήταν μεγαλύτερη από κάθε άλλη φορά, μας δίνει δύναμη και κίνητρο για τη διοργάνωση του επόμενου Πλαστήριου Δρόμου.
Πλήθος κόσμου, παρά την εορταστική ημέρα, βρέθηκε στην Κεντρική πλατεία της πόλης μας και χειροκρότησε τόσο τα μικρά παιδιά όσο και τους εκατοντάδες δρομείς που συμμετείχαν στους τρεις αγώνες.
Η φετινή καινοτομία της εκκίνησης και του τερματισμού στην Κεντρική Πλατεία δικαίωσε την απόφαση του υπεύθυνου της διοργάνωσης, αφού από το πρωί μέχρι τις πρώτες απογευματινές ώρες ήταν γεμάτη από κόσμο ανεξαρτήτου ηλικίας με την ικανοποίηση για τη συμμετοχή αλλά και για την επιτυχία, που επιβραβεύτηκε με κύπελλο για την πρώτη θέση και μετάλλιο για τη 2η και 3η θέση.
Οι παροχές για έναν αγώνα με δωρεάν συμμετοχή υπέρ αρκετές. Το νερό φυσικά δεν έλειψε από κανέναν και σε κανένα σημείο της διαδρομής. Χυμοί, μπανάνες και μπάρες δόθηκαν στο τέλος της κάθε διαδρομής, ενώ στον ημιμαραθώνιο, που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά, δόθηκαν κόκα κόλα και ισοτονικό στο 15ο χλμ.
Δωρεάν μπλουζάκια, προσφορά του μεγάλου χορηγού που ήταν η ELPEDISON, μοιράστηκαν σε όλους τους δρομείς αλλά και στους εθελοντές. Αξίζει να αναφέρουμε πως η παρουσία της εταιρείας με περίπτερο, δίπλα στην αψίδα εκκίνησης και τερματισμού, έδωσε διαφορετικό χρώμα στην εκδήλωση.
Ο Δήμαρχος Καρδίτσας Βασίλης Τσιάκος και ο υπεύθυνος της διοργάνωσης Αντιδήμαρχος Σωτήρης Αντωνίου, αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν για την απόλυτη επιτυχία της εκδήλωσης τους παρακάτω:
Την Αστυνομική Διεύθυνση Καρδίτσας, την Τροχαία και ιδιαίτερα τον κ. Σωτηρόπουλο για την ασφάλεια που παρείχαν σε όλους τους δρομείς.
Τη Δημοτική Αστυνομία.
Το ΕΚΑΒ Καρδίτσας, τον Ιατρικό Σύλλογο, τον Πρόεδρό του κ. Σπάνια και τον γιατρό κ. Γκιζλή, ο οποίος συνόδευε με το ασθενοφόρο τους δρομείς.
Τη Ραδιολέσχη Καρδίτσας
Τους Προσκόπους Καρδίτσας
Τον Σύλλογο Αιμοδοτών Καρδίτσας
Τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό παράρτημα Καρδίτσας
Τον Σύλλογο Φυσιοθεραπευτών Καρδίτσας
Όλους τους εθελοντές και κυρίως τους εργαζόμενους στη Διεύθυνση καθαριότητας,
οι οποίοι βοήθησαν εθελοντικά για άλλη μια φορά σε αθλητική εκδήλωση, όπως και εργαζόμενους του ΔΟΠΑΚ. Επίσης, τον Αντιπρόεδρο του Δ.Σ του ΔΟΠΑΚ και Πρόεδρο του Συλλόγου Δρομέων Καρδίτσας Βησσάρη Ζησόπουλο, ο οποίος βοήθησε σημαντικά για την επιτυχία της διοργάνωσης.

Προηγούμενο άρθροΞεκινά η υποβολή αιτήσεων για το θερινό κοινωνικό φροντιστήριο του Δήμου Ηρακλείου
Επόμενο άρθροΟι δυνατότητες του νομού Έβρου στη συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη- Γενικού προξένου Βουλγαρίας