Περισσότερες από 80 παλέτες με είδη πρώτης ανάγκης συγκεντρώθηκαν μέσα σε μια εβδομάδα από τον Δήμο Χανίων και το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής Προστασίας ΑμεΑ και Ισότητας σε μία πράξη συμπαράστασης προς τους πληγέντες των πρόσφατων καταστροφικών πλημμυρών στη Θεσσαλία.
Ο δήμαρχος κ. Σημανδηράκης εξήρε το αίσθημα αλληλεγγύης και τη συγκινητική ανταπόκριση των συμπολιτών μας στο κάλεσμα του Δήμου. Παράλληλα, ο Δήμαρχος Χανίων ευχαρίστησε από καρδιάς τόσο το προσωπικό των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου όσο και τους εθελοντές, που συνέδραμαν σημαντικά στην οργάνωση και την αποστολή της βοήθειας και τόνισε πως ο Δήμος Χανίων θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό των πληγέντων.
Από την πλευρά της η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Ελένη Ζερβουδάκη, τόνισε ότι είναι καθήκον μας να συνεισφέρουμε στους συμπολίτες μας. Μάλιστα, η κα. Ζερβουδάκη ευχαρίστησε ιδιαιτέρως όλους όσοι λειτούργησαν συλλογικά, μέσω φορέων, ενώσεων και συλλόγων, καθώς και τις μεμονωμένες περιπτώσεις συμπολιτών μας, που θεώρησαν υποχρέωσή τους την προσφορά βοήθειας προς τον συνάνθρωπο.
Ειδικότερα, μεταξύ των ειδών, που συγκεντρώθηκαν περιλαμβάνονται κλινοσκεπάσματα και λευκά είδη, σκηνές, υπνόσακοι, ιατρικά είδη και είδη φαρμακείου, είδη ατομικής υγιεινής, βρεφικά είδη, αντικείμενα για ηλικιωμένους, τρόφιμα, καθαριστικά είδη, θερμός, φανάρια χειρός, κ.α.

Προηγούμενο άρθροΜε Τατούλη η πρώτη σε ψήφους δημοτική σύμβουλος της Κορινθίας
Επόμενο άρθροΠροτεραιότητα Χαρδαλιά η ενίσχυση δομών υγεία με σύγχρονο εξοπλισμό και ασθενοφόρα